1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2016 21:31

Πέμπτη κόντρα για την πρόκριση

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αναμέτρησή τους για την 16η αγωνιστική της Volleyleague (όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1), η Παναχαϊκή ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά τον Ολυμπιακό στις 18.00 της Τετάρτης για την φάση των 16 του Κυπέλλου ανδρων
Αυτη είναι η 5η συνολικά φετινή κόντρα των δύο ομάδων και ο Ολυμπιακός μετρά μόνο νίκες στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος και τους άλλους δύο στο Λιγκ Καπ.

«Είναι γνωστό το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Από την πλευρά μας είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα παίξουμε ελευθέρα και ότι καλύτερο προκύψει. Πιστεύω πως και σε αυτή την αναμέτρηση ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση», δήλωσε ο Γιώργος Λυκούδης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας χωρίς τους Παπαδόπουλο, Δεληπρίμη, Γαλιώτο με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο να τονίζει από την πλευρά του: «Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπαίνουμε στην τελική φάση των διοργανώσεων και πρέπει να είμαστε σοβαροί αφού δεν χωρούν λάθη από εδώ και πέρα. Πρέπει να κάνουμε νίκες για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ