1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2016 19:29

Κυριακίδης: «Στόχος το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος»

Ο Γενικός Αρχηγός του Πανερυθραϊκού Α.Σ., Άγγελος Κυριακίδης μιλάει για τη νέα μεγάλη επιτυχία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και συγκεκριμένα των Εφήβων με την κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας στην ΕΣΠΑΑΑ. 
Με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, οι περισσότερες ομάδες αποφεύγουν να αναλαμβάνουν διοργανώσεις. Εσείς για ποιο λόγο αποφασίσατε να διοργανώσετε το Final-4;
«To Final-4 της ΕΣΠΑΑΑ δεν έχει μεγάλα έξοδα από τη στιγμή που δεν υπάρχει φιλοξενία ομάδων. Κατά τη συνάντηση που έγινε των ομάδων με τη διοίκηση της ΕΣΠΑΑΑ αποφασίστηκε ότι το κόστος της διαιτησίας θα μοιραστεί στις 4 ομάδες, επομένως ακόμα και αυτό το θέμα διευθετήθηκε. Παράλληλα καταφέραμε και βρήκαμε ώρες την Κυριακή 7/2/16 στο γήπεδό μας και προτείναμε να το αναλάβουμε εμείς μιας και έχουμε τη σχετική εμπειρία αυτών των διοργανώσεων από τις άλλες φορές που έχουμε αναλάβει στο παρελθόν και τις έχουμε φέρει σε πέρας, πάντα με απόλυτη επιτυχία».

Πείτε μας κάποια πράγματα για την ομάδα σας που βγήκε πρώτη. Σε ποιους τομείς του παιχνιδιού είναι δυνατή και σε ποιους χρειάζεται βελτίωση;
«Η ομάδα μας εφέτος είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ανανεωμένη σε σχέση με τη περσινή ομάδα, έχει 5-6 άτομα που συμμετέχουν και στην 14αδα της ανδρικής μας ομάδας, άτομα με σωματικά προσόντα, όμως επειδή μας έχουν έλθει από επαρχιακές ομάδες όπου τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν οι ομάδες τους είναι σύντομα σε διάρκεια, οι αγωνιστικές εμπειρίες που είχαν είναι λίγες. Για το λόγο αυτό χρειάστηκε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να δέσουν σαν ομάδα και να αποκτήσουν ομοιογένεια. Λόγω των σωματικών προσόντων πιστεύω ότι είμαστε καλοί επάνω στο φιλέ, αλλά ακόμα δεν έχουμε πιάσει το 100% της αγωνιστικής ομαδικότητας που χρειάζεται να έχουμε».

Οι υπόλοιπες 3 ομάδες, δικαίως βρέθηκαν στο Final-4; Τι είναι αυτό που τους έλειψε ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα σκήπτρα από την δική σας ομάδα;
«Φυσικά και δικαίως βρέθηκαν στο Final-4, αφού με αγωνιστικά κριτήρια κατάφεραν και έφτασαν μέχρι εκεί. Ο Πανελλήνιος πιστεύω ότι δίκαια έπαιξε τελικό, έχει μια πολύ καλή ομάδα από νέα παιδιά που η βάση της είναι η ανδρική της ομάδα, άρα ήταν μια δεμένη ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή τον κο Τάσο Κουμπλή. Η ομάδα του Βύρωνα επίσης ήταν πολύ καλή και μας δυσκόλεψε πολύ στον ημιτελικό, διαθέτει άτομα που παίζουν μαζί πολλά χρόνια από παμπαίδες και έναν πολύ καλό ακραίο παίκτη τον Νικολάου που ανακηρύχθηκε και καλύτερος επιθετικός του τουρνουά».

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ιδανική, όπως αρμόζει σε ένα Final-4;
«Ναι η ατμόσφαιρα ήταν κάτι από περισσότερο ιδανική αφού το γήπεδο ήταν κατάμεστο και είχε και τουλάχιστον 60-70 όρθιους φιλάθλους. Σε αυτό συνέβαλε πολύ και ο Πανελλήνιος που είχε φέρει μαζί του πολλούς δικούς του φιλάθλους αλλά και λόγω του ενδιαφέροντος του αγώνα είχαν έλθει και πολλοί ουδέτεροι φίλαθλοι».

Έχοντας περάσει σχεδόν 48 ώρες από τη λήξη του τουρνουά και κάνοντας έναν απολογισμό, είστε ευχαριστημένοι με την διοργάνωση;
«Ναι απόλυτα και αυτό πιστεύω δείχνει και η επιστολή με τις ευχαριστίες που λάβαμε από την ΕΣΠΑΑΑ την επόμενη ημέρα».

Κλείνοντας, οι βλέψεις και οι στόχοι της ομάδας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποιοι είναι;
«Οι στόχοι μας είναι να τερματίσουμε στην επομένη φάση μέσα στις 2 πρώτες ομάδες ώστε να προκριθούμε στο Final-4 της Ελλάδας και μετά ότι καλύτερο πετύχουμε».

Sportsonair.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ