1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2015 23:46

Οικονόμου: «Δείξαμε πάλι χαρακτήρα»

Ο ΑΟ Θήρας συνέχισε νικηφόρα απέναντι στον Πανναξιακό και ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Οικονόμου δήλωσε:
«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου. Ευχαριστούμε τον Πανναξιακό για την φιλοξενία και εύχομαι κι οι δύο ομάδες να είναι συνεχώς στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ. Ο Πανναξιακός έχει μια καλή πασαδόρο που παίζει γρήγορα όταν έχει καλή υποδοχή κι αυτό έγινε στο 2ο και στο 4ο σετ, ενώ στα άλλα δύο τους πιέσαμε πολύ στην υποδοχή. Στο τάι μπρέικ κέρδισε αυτός που έδιεξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Με ικανοποιεί ότι για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε».

Ο προπονητής του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς είπε: «Συγχαρητήρια στην Σαντορίνη για τη νίκη της. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και χαίρομαι για αυτό. Εμείς είχαμε πρόβλημα στον ρυθμό κι αυτό ήταν το κλειδί για την ήττα. Είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη κι έτσι δυσκολέψαμε τη ζωή μας, Ήθελα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν τα παρατήσαμε και διεκδικήσαμε τη νίκη ως το τέλος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ