1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-11-2015 17:48

Κάλεσμα Φιλαθλητικού στον κόσμο

Με ανακοίνωσή του ο Φιλαθλητικός Λάρισας καλεί τον κόσμο στο γήπεδο ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Α1΄ κατηγορίας στο κλειστό της Νεάπολης και επιθυμεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που είναι το χαρακτηριστικό του στις τελευταίες αγωνιστικές.

Η διοίκηση καλεί τον κόσμο της Λάρισας που «αγαπά» το βόλεϊ να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητριών μας σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά όμως, με έναν σύλλογο που έχει «παράδοση» και «δύναμη» στο γυναικείο βόλεϊ, τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινες» επιστρέφουν στη Λάρισα έπειτα από το παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2015.

Τα εισιτήρια θα είναι στη διάθεση του κόσμου στην είσοδο του κλειστού της Νεάπολης αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και κοστίζουν πέντε ευρώ… Να θυμίσουμε πως όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας, με το οποίο μπαίνουν στις εντός έδρας αναμετρήσεις δύο άτομα. Η τιμή του είναι στα 20 ευρώ…

Υ.Γ.: Ελεύθερη είσοδο έχουν τα παιδιά έως 15 ετών και όλοι-ες οι αθλητές-τριες ακαδημιών…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ