1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2015 06:04

Πιάτσα: «Μετά τη Ρουμανία, ο Παναθηναϊκός»

Να προετοιμάσει τους παίκτες του για τις τέσσερις δύσκολες εβδομάδες που έρχονται θέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα ο οποίος μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Σήμερα ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά στη συνέχεια επηρεαστήκαμε από τον αντίπαλο και χάσαμε κάποιες εύκολες μπάλες. Προσωπικά θέλω η ομάδα να έχει καλό επίπεδο σε όλον τον αγώνα,ανεξάρτητα με το τι κάνει η άλλη ομάδα. Βέβαια, υπήρχε κούραση από τις δυνατές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά θα πρέπει να προετοιμάσουμε το μυαλό μας και το σώμα μας για τις δύσκολες τέσσερις εβδομάδες που έρχονται. Τώρα στο μυαλό μου είναι ο Παμβοχαϊκός, ύστερα θα δούμε την Κραϊόβα και μετά τη Ρουμανία τον Παναθηναϊκό».

 

osfp.jpgosfp-panaxa-lykoudis.jpglykoudis.jpgosfp-panaxa3.jpgpiatsa.jpgpiatsa2.jpgpanaxa.jpgosfp-panaxa1.jpgosfp-panaxa2-roum.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ