1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2015 05:15

Μέλκας: «Η εμπειρία δεν δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις»

Προβληματισμένος είναι ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας επειδή για δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του παρουσιάζει σημάδια κατάρρευσης. Με την Κηφισιά προηγήθηκε 2-0 σετ και έχασε 3-2 και απόψε μόλις έχασε το 1ο σετ με 34-32 πέταξε λευκή πετσέτα και ηττήθηκε 3-0 από τον Φοίνικα στη Σύρο:

«Ένα σετ παίξαμε αυτό που είχαμε προετοιμαστεί. Χάσαμε το 1ο σετ από δικά μας λάθη. Μας επηρέασε ο τρόπος που χάσαμε και στη συνέχεια έφυγε το μυαλό μας από το γήπεδο. Πρέπει να τα δούμε αυτά διότι μια έμπειρη ομάδα σαν την δική μου δεν πρέπει να έχει τέτοιες αντιδράσεις στο γήπεδο. Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον Φοίνικα αν και θέλαμε κάτι περισσότερο και στρέφουμε το ενδιαφέρον σε δύσκολη σειρά αγώνων που έρχεται αρχής γενομένης με την Ορεστιάδα την Κυριακή στο γήπεδο μας. Το θεωρώ κομβικό παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να επιστρέψουμε στις νίκες», δήλωσε ο Μέλκας.



aris1.jpgxaritonidis.jpgfoin-aris4.jpgfoin-aris5.jpgfoin-aris8.jpgfoin-aris6.jpgfoin-aris3.jpgfoin-aris7.jpgdokic.jpgfoin-aris2.jpgaris.jpgparis-mvp.jpgfoin-aris1.jpg


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ