1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2015 04:45

Αρσενιάδης: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες»

Μπορεί το 3-0 να δείχνει άνετη επικράτηση της Κηφισιάς επί της Λαμίας, αλλά στην πραγματικότητα η επικράτηση ήρθε δύσκολα και στα τρία σετ αναγκάζοντας τον τεχνικό του ΑΟΠΚ Κώστα Αρσενιάδη να δηλώσει:

«Αποδείχτηκε και σήμερα ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ιδιαίτερα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς. Είμαστε σε φάση που ό,τι παίρνουμε από τα ματς κέρδος είναι. Θεωρώ ότι σε ένα-δυο μήνες θα είμαστε έτοιμοι. Η Λαμία παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και μας έβαλε δύσκολα. Στο τρίτο σετ ήταν καθοριστικά τα σερβίς του Μπίσετ. Συνεχίζουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε…».

Ο Τζούλιαν Μπίσετ ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη της Κηφισιάς δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είχα συμμετοχή στην κατάκτηση της νίκης. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε λάθη αλλά με τις οδηγίες του κόουτς διορθώσαμε το σερβίς στο τέλος του τρίτου σετ και φτάσαμε στη νίκη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε τον ΠΑΟΚ» .

 

kif-lamia4.jpganagnostopoulos.jpgtsirakis.jpglamia-xenci.jpgkif-lamia2.jpgarseniadis.jpglamia.jpgkif-lamia1.jpg

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ