1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2015 04:28

Κριστόφ: «Η νίκη είναι των παιδιών, εγώ είμαι δύο ημέρες στην ομάδα»

Ο αγώνας της Ορεστιάδας με τον Παναθηναϊκό μόλις είχε τελειώσει στο «Νίκος Σαμαράς» και οι παίκτες μαζί με φίλους της ομάδας πανηγύριζαν ένα κουβάρι εντός του αγωνιστικού χώρου. Κάποια στιγμή όλοι φώναξαν και τον Πλάμεν Κριστόφ να πάει στο κέντρο του γηπέδου για μία αναμνηστική φωτογραφία αλλά ο λιγομίλητος Βούλγαρος τεχνικός τους είπε: «Οι στιγμές είναι των παιδιών. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Είμαι μόλις δύο ημέρες στην ομάδα».

Ο Στέλιος Κεμανετζής που κοουτσάρισε την Ορεστιάδα δήλωσε: «Κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα και το έκανα όπως το έκανα πάντα στην καριέρα μου. Σημασία έχει η πρώτη μας νίκη. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Μετά το 2-0 σετ πιέσαμε στο σερβίς και στο μπλοκ και πιστέψαμε στην ανατροπή».

Ο Μαυροβούνιος ακραίος της Ορεστιάδας Μάρκο Βουκασίνοβιτς είπε για τη δυναμική επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του: «Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Ευαγγελούδη για την γρήγορη αποκατάσταση στο τραύμα μου. Ευχαριστώ επίσης τον τιμ μάνατζερ Κωνσταντίνο Δευτερίγο και την έφορο μας Στέλλα Σταματοπούλου. Χάρις αυτούς είμαι πίσω στο γήπεδο και βοηθώ την ομάδα. Είναι μία μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε πάλι στις δυνάμεις μας. Εχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας».
 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ