1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2015 21:15

Στην Πάτρα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Με προορισμό την Πάτρα αναχωρεί την Παρασκευή το απόγευμα η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία θα λάβει μέρος στον προκριματικό όμιλο του League Cup «Ν. Σαμαράς», που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δ. Τόφαλος».
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 18:00 τον Φοίνικα Σύρου και την Κυριακή στις 19:00 θα παίξουν κόντρα στην Παναχαϊκή.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Στιβαχτής, Έγκλεσκαλνς, Σπίνου, Τσουκ, Γκούζντα, Παπαδόπουλος, Δεληπρίμης, Ταμπουρατζής, Σφενδυλάκης. Εκτός έμειναν οι Σουλτανόπουλος, Σακόγλου και Γαλιώτος που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ντίμα και «Κόκκι» οι αρχηγοί

Από κει και πέρα ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί για τη νέα αγωνιστική σεζόν με πρώτο captain τον Ντίμα Φιλίποφ και δεύτερο τον Μενέλαο Κοκκινάκη.

Με δηλώσεις τους στο ospf.gr αμφότεροι αναφέρθηκαν στα παιχνίδια του προκριματικού ομίλου του League Cup και στην ανακοίνωση της επιλογής τους ως αρχηγών. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:

Φιλίποφ: «Μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού»

Ντίμα Φιλίποφ: «Ξεκινάμε τα επίσημα παιχνίδια.Θέλουμε να επικρατήσουμε σ τα δυο ματς για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας την επόμενη εβδομάδα, να περάσουμε στο Final 4 του League Cup και μετά να το κερδίσουμε.

Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου προς το πρόσωπο μου».

Κοκκινάκης: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Μενέλαος Koκκινάκης: «Είναι η αρχή του φετινού Ολυμπιακού μιας πολύ καινούργιας ομάδας από το τεχνικό επιτελείο και το ρόστερ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και προσπαθούμε όλοι μαζί να βρεθούμε μεταξύ μας και να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον για να μπορούμε να λειτουργούμε σαν ομάδα. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο μέχρι τώρα από τα φιλικά που έχουμε παίξει. Στην Πάτρα θα παίξουμε δυο παιχνίδια, θέλουμε να κάνουμε το «2Χ2» και μια καλή αρχή για να περάσουμε στην επόμενη φάση του League Cup. Η ομάδα ανανεώθηκε πάρα πολύ φέτος σίγουρα είναι μεγάλη χαρά και για μένα και για τον Ντίμα να είμαστε οι δυο αρχηγοί του Ολυμπιακού. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα για να μπορεί να ξεφεύγει από τις δύσκολες στιγμές αν παρουσιαστούν στη διάρκεια της σεζόν και να βρίσκει λύσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ