1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2015 18:21

Ο ΠΑΣΑΠ για 12 ομάδες στην Α1 γυναικών

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από την ΕΟΠΕ πρωτάθλημα 12 ομάδων στην Α1 γυναικών, εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ. Η αποχώρηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου  έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις αθλήτριες που έμειναν... ξεκρέμαστες, τις οποίες ο ΠΑΣΑΠ προσπάθεί να τις προστατεύσει. Ζητά λοιπόν διεκόλυνση από πλευράς ομοσπονδίας.
Η ανακοίνωση

Για μια ακόμη χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα δυσλειτουργίας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την επίσημη, πλέον, ανακοίνωση της αιφνίδιας αποχώρησης του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κύρος και την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος, αλλά και για την τύχη των αθλητριών.

Έστω και την ύστατη τούτη ώρα, το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. κάνει έκκληση στην ΕΟΠΕ, προκειμένου να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος κανονικά με 12 ομάδες.

Παράλληλα ο Σύνδεσμός μας ζητάει από την Ομοσπονδία όπως προβεί, με κάθε τρόπο, στη διευκόλυνση των πρώην αθλητριών του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να μπορέσουν έστω και στο… παραπέντε της πρεμιέρας της Α1 Γυναικών, να μεταγραφούν στις ομάδες που επιθυμούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ