1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-10-2015 23:10

Ο Δρίκος κοντά στα παιδιά

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Λεωνίδας Καραΐσκος παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν
με τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα "Αγαπώ τον αθλητισμό, Παίζω Βόλεϊ" που υλοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την ευθύνη της ΕΟΕ, του Υπουργείου Παιδείας και της ΕΟΠΕ (όσον αφορά το άθλημα του βόλεϊ).

«Είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής», είπε αρχικά ο κ. Δρίκος, ο οποίος κάθε χρόνο φροντίζει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συμπλήρωσε: «Η μεγάλη συμμετοχή των σχολείων είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, ενώ για το άθλημα μας το γεγονός ότι μέσω του προγράμματος έρχονται σε μια πρώτη επαφή με το βόλεϊ μικροί μαθητές είναι ένα πολύ μεγάλο κέρδος».

Από την πλευρά του ο κ. Καραΐσκος σημείωσε: «Το πρόγραμμα του βόλεϊ αποδεικνύεται εξαιρετικά αγαπητό στους μαθητές και μαθήτριες αφού με μια σειρά διασκεδαστικών παιχνιδιών τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος δημιουργώντας τους έτσι θετικές εντυπώσεις που είναι και ένας βασικός στόχος. Και όλο αυτό όχι σε ένα κοινό περιβάλλον αλλά στον ιερό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ΕΟΕ και τον Πρόεδρο της Σπύρο Καπράλο για το αγκάλιασμα του βόλεϊ και για την εξαιρετική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί. Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς όλη την ομάδα στελεχών που κρύβονται πίσω από αυτή την επιτυχία. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά υποδέχονται και καθοδηγούν τους μαθητές στις σχεδιασμένες δράσεις, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στην συντονίστρια και ψυχή των δράσεων στο Στάδιο, Ντενίζ Παναγοπούλου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ