1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2015 19:06

Πρασανάκης: «Καλό βόλεϊ… και όσο ψηλότερα γίνεται»

Αδιαμφισβήτητα η περυσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για την ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου και μερίδιο στην επιτυχία – πέρα από τους αθλητές – έχει και ο τεχνικός της ομάδας, Μανόλης Πρασανάκης. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση του συλλόγου του έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας για δεύτερη σερί χρονιά, όπου και πάλι ο στόχος και η φιλοσοφία παραμένουν ίδιοι.
Ο Ηρακλειώτης τεχνικός μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου, τους στόχους και την φιλοσοφία που θα έχει ο σύλλογος. Σίγουρα η χρονιά θα είναι διαφορετική, αφού σε σχέση με πέρυσι θα λείπουν οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης, που μεταπήδησαν στην ΑΕΚ. Όμως η διατήρηση του υπόλοιπου βασικού κορμού σε συνδυασμό με τις προσθήκες των Τεφτσή, Αράπη, Παπαδάκη φέρνουν νέο άνεμο στην ομάδα. «Ευαγγέλιο» για μία ακόμη χρονιά θα είναι η σκληρή δουλειά, με τον πήχη των προσδοκιών να παραμένει πάντα σε υψηλά, αλλά και απροσδιόριστα επίπεδα. Ο ΟΠΕΡ πέρυσι έδειξε πρόσωπο πρωταγωνίστριας ομάδας και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Μανόλης Πρασανάκης, μιλώντας στην «Κ.Ε.» για τη νέα χρονιά.

«Είναι πολύ τιμητικό για μένα, που ο σύλλογος και ειδικά ο πρόεδρος με εμπιστεύονται για ένα ακόμη χρόνο, ανανεώνοντας την συνεργασία μας. Για τη φετινή χρονιά πρόκειται να έχουμε μια τελείως διαφορετική ομάδα, αν και έχει διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό ο κορμός της. Η ομάδα θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα άλλο τρόπο παιχνιδιού, που να είναι ακόμη πιο ελκυστικός. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά και περισσότερη αφοσίωση από όλους μας. Είμαστε σε ένα ανταγωνιστικό όμιλο, αλλά όχι στον πιο δύσκολο της Α2, ο οποίος απαιτεί προσοχή από την ομάδα για να μπορέσουμε να καθιερωθούμε στις υψηλές θέσεις όπως έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι. Μέσα από την σκληρή δουλειά και την υγεία των αθλητών θέλουμε να πετύχουμε πράγματα, τα οποία μπορεί και να μην τα έχουμε βάλει στο πλάνο μας φέτος. Είναι μια καινούρια χρονιά και ζητάμε από όλους να την δουν ως μια νέα προσπάθεια. Η φιλοσοφία είναι ίδια, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει καλό βόλεϊ, ευχαριστώντας τον κόσμο, ανεβαίνοντας όσο ψηλότερα γίνεται».

«Με το Νεκτάριο μπορούμε να εμπνεύσουμε τα παιδια για το άλμα»

Καινοτομία της φετινής χρονιάς είναι η ένταξη στο τεχνικό επιτελείο του Νεκτάριου Νικάκη, ο οποίος θα αναλάβει το νευραλγικό χώρο της οργάνωσης των τμημάτων Υποδομής. Ο Πρασανάκης, μίλησε για αυτή την συνεργασία με το Νεκτάριο Νικάκη, αισιοδοξώντας πως θα μπορέσουν οι δυο τους να εμπνεύσουν τα μικρότερα παιδιά, ώστε να κάνουν το άλμα στην ανδρική ομάδα. «Με το Νεκτάριο είχαμε και έχουμε άριστες σχέσεις και χάρηκα πάρα πολύ που η ομάδα τον ενέταξε στο προπονητικό τημ. Θα έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στο ανδρικό τμήμα, ώστε να υπάρχει «παραγωγή» ταλέντων, με απώτερο σκοπό την στελέχωση της μεγάλης ομάδας μετά από μερικά χρονιά. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά και να τους δώσουμε το κίνητρο ακόμη και πιο άμεσα να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα. Είναι κάτι που και οι δύο μας το κάνουμε με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες που δουλεύουμε».

Goodnet.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ