1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2015 13:46

Το μπιτς βόλεϊ τίμησε τους Σαμαρείτες

Το ροδίτικο βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ τίμησε τους εθελοντές Σαμαρείτες για το πολύτιμο και μοναδικό κοινωνικό τους έργο με ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς το Σάββατο 29 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Αθλητές, αθλήτριες, γονείς αθλητών αλλά και οι ίδιοι οι Σαμαρείτες δημιούργησαν 12 μικτές τετραμελείς ομάδες που αγωνίστηκαν στα αμμώδη γήπεδα του Καλλιπάτειρα προς τιμήν των εθελοντών του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι Σαμαρείτες καλύπτουν υγειονομικά τους αγώνες βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο, φροντίζουν την ασφάλεια των αθλητών και προσφέρουν, όταν χρειαστεί, τις πρώτες βοήθειες. Τα σωματεία βόλεϊ αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο των Σαμαρειτών και θέλοντας να το ενισχύσουν, συγκέντρωσαν, με την συμβολή των χορηγών που εξασφάλισαν οι άνθρωποι της Τελχινίδας, χρηματικό ποσό αλλά και σημαντική ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού απαραίτητο για τις ‘καλύψεις’ των εκδηλώσεων που υποστηρίζουν υγειονομικά οι εθελοντές Σαμαρείτες.

Σύμφωνα με δήλωση του Αρχηγού του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, εθελοντή Διασώστη κ. Κωνσταντίνου Τζάνου, παρόμοια εκδήλωση δεν έχει γίνει στη Ρόδο τα τελευταία 15 χρόνια.

Το τουρνουά στήριξαν : Φαρμακείο Μάτζίκου, Ταβέρνα Κώστας (Φαληράκι), hotel ‘Δήμητρα’ (Φαληράκι), hotel ZOES (Λαδικό), Bedrock (Φαληράκι), Χρώματα – Βερνίκια ‘Εμμ. Πιλάτος’ (Ρόδου-Λίνδου), εστιατόριο ‘Καστρι’ (Φαληράκι), σούπερ μάρκετ Ηλίου Ιζαμπέλα (Ανάληψη), καφέ μπαρ Pepito (Φαληράκι), βαφείο αυτοκινητων Γεωργαντάς Δημήτρης (Ρόδου-Λίνδου), κέντρο διασκέδασης Jack Daniels’ Friends (Φαληράκι), hotel ‘Φλώρα’ (Καλλιθέα), beach bar ‘Aspro’ (Φαληράκι), Arfaras ART Cleaning Services (Ρόδος) και η Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου ‘C.Ro.P’.

Αμορανίτη, Φ. Τερζίου, Χαριστή και Α. Τερζίου οι νικητές

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά που είχε την επωνυμία “Παίζουμε Μπιτς Βόλεϊ για τους Σαμαρείτες μας”, οι 12 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή χωρίστηκαν σε 4 ομίλους και αγωνίσθηκαν ‘όλοι με όλους’.

Α΄ Όμιλος:

  1. (CIEL): Μαίρη Ινγγλέση, Ελένη Γιακουμάκη, Πάνος Μπαλής, Ανδρέας Παπαδοπουλος.

  2. (Μπεκάτσες) Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Μαρία Μαθιουδάκη, Θωμάς Ντετσκας, Νίκος Τυροβούζης

  3. (Εθελοντές Σαμαρείτες) Κων/νος Τζάνος, Γιώργος Πιπερίδης, Φράνκι Μπέλοτ, Δημήτρης Βαλβάς

Β΄ Όμιλος:

  1. (Καρδίτσα) Κων/να Λορένζου, Ανθή Γκίκα, Κώστας Χειμωνέττος, Λέντσι Ορμενάι

  2. (3 και ο Κούκος) Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα, Ιωάννα Αθανασίου, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Αιμιλιάνο Λούσι

  3. (Σαντούρια) Βάσω Κούκου, Γιάννα Κασκάνη, Ραφαήλ Ζωγράφης, Γιώργος Μαστόρου

Γ΄ Όμιλος:

  1. (Στρουμφάκια) Νικολέτα Αμορανίτη, Φαμπιόλα Τερζίου, Στέλιος Χαριστής, Αλμπάν Τερζίου

  2. (Γεράκια) Κατερίνα Χανιωτάκη, Ειρήνη Γεράκη, Νεκτάριος Γεράκης, Γιώργος Γκιζέτης

  3. (Λάρισα) Αναστασία Ιωαννίδη, Εύη Μανωλάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ιωαννίδης

Δ΄ Όμιλος:

  1. (Φοιτητές) Αγγελή Αγγελή, Νικολέτα Αξιοτίδου, Σταύρος Ρουσέττος, Μιχάλης Γεράκης

  2. (Αμαζόνες) Νικολέτα Κουτή, Αιμιλία Τάκο, Κατερίνα Ευθυμίου, Ελίνα Αθανασίου

  3. (Τρίποδο) Αριέτα Γακοπούλου, Στεργία Περνάρη, Σάββας Χατζηνικολάου

Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση και από εκεί μετά από αγώνες νοκ – άουτ οι νικητές πέρασαν στην τελική φάση (θέσεις 1-4) ενώ οι 3οι των ομίλων έπαιξαν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-12.

Μετά από συναρπαστικούς αγώνες την 1η θέση στο τουρνουά κατέκτησε η ομάδα ‘Στρουμφακια’ των Αμορανίτη, Φ. Τερζίου, Χαριστή και Α. Τερζίου ενώ στη 2η θέση ήταν οι ‘Φοιτητές’ (Αγγελή, Αξιοτίδου, Ρουσέττος και Μ. Γεράκης).

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Λορένζου, Γκίκα, Χειμωνέττος και Ορμενάι (Καρδίτσα) ενώ 4ο ήταν το ‘Ciel’ (Ινγγλέση, Γιακουμάκη, Μπαλής και Παπαδοπουλος).





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ