1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2015 11:13

«Μαζί μπορούμε ψηλά»

Ένα νέο ξεκίνημα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας έγινε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης».
Ένα νέο ξεκίνημα και για το τοπικό βόλεϊ που θα ξαναζήσει όμορφες στιγμές και η ομάδα της Χαλκίδας θα προσπαθήσει με σωστό προγραμματισμό, δουλειά και θέαμα στο γήπεδο να κερδίσει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του να στηρίζει τον αθλητισμό.

Διπλό λοιπόν το στοίχημα σε όλους και με το σύνθημα «μαζί μπορούμε ψηλά» μπαίνουν οι στόχοι που είναι αφενός η ανάπτυξη και διάδοση του βόλεϊ στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή σε σωστά αναπτυξιακά πρότυπα και αφετέρου η καλή πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.


Σχετικά άρθρα

  • Απόλλων-Παναθηναϊκός ζωντανά από το Sports On Air
    Ο Απόλλωνας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Ριζούπολης το 1ο τουρνουά ανδρών «Δημήτρης Καλαϊτζής» και οι φίλοι του αθλήματος θα εχουν την ευκαιρία να δουν Live από το διαδικτυακό κανάλι του Sports on Air, το βράδυ του Σαββάτου στις 20.30, τον δεύτερο ημιτελικό αυτού του σημαντικού τουρνουά ανάμεσα σε Απόλλωνα-Παναθηναϊκό.
  • Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Ηρακλή Χαλκίδας: «Όλοι μαζί μπορούμε»
    Με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» ο ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε την εκστρατεία για προπώληση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-19. Αναλυτικά:
  • Ο Δανός Στιν Σόρενσεν ο νέος διαγώνιος του Ηρακλή Χαλκίδας
    Ο Δανός Στιν Σόρενσεν (Steen Sorensen) είναι ο νέος διαγώνιος του Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Σάκης Ψάρρας επέλεξε τον 29 χρονο δίμετρο διεθνή αθλητή για την θέση του διαγωνίου, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης.Είναι γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1988 και έχει ύψος 1.98.
  • Για τρίτο χρόνο στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Θοδωρής Τσαδήμας
    Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Θοδωρή Τσαδήμα. O 23χρονος λίμπερο θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας για τρίτη συνεχή σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση του συλλόγου.
  • Άδεια συμμετοχής για 5 στη πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ
    Την πρώτη της συνεδρίαση είχε την Τετάρτη 11 Ιουλίου η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ που αποτελείται από τους Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο - εκπρόσωπο ΕΣΑΠ), Λευτέρη Κογκαλίδη (εκπρόσωπο ΕΟΠΕ) και Βασίλη Μηνούδη (εκπρόσωπο ΠΑΣΑΠ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ