1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2015 13:08

H Bραζιλιάνα πασαδόρος Πεσόα στον Άρη

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα βόλει του Άρη,καθώς απέκτησε τη Βραζιλιάνα Βιβιάνε Πεσσόα. Η Βραζιλιάνα είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.
Μετά απο συζητήσεις με τους παράγοντες του γυναικείου βόλει του Άρη, πείσθηκε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των "κιτρινόμαυρων". Αυτη είναι η 3η φορά που η Πεσσόα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο στην Ρουμανία και στην ομάδα της Τόμις Κονστάνσα(κατέκτησε πρωτάθλημα-κύπελλο), όσο και στην Ισπανία που αγωνίστηκε στη Νουτσάρ Μουρίλο. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Πεσσόα έχει αγωνιστεί στη Βραζιλία σε κορυφαίες ομάδες, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Οσάσκο Σολίς και της Μίνας. Μάλιστα με την Οσάσκο κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα κατέκτησε και την 3η θέση στο Μουντιάλ συλλόγων. Αυτή είναι η δεύτερη Βραζιλιάνα που θα έχουν οι "Κιτρινόμαυρες" τη νέα χρονιά,καθώς προηγήθηκε η Τζου Καετάνο.

Η Βιβιάνε Πεσσόα στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε:

"Να κατακτήσουμε τους στόχους μας"

"Είμαι πολύ ευτυχής που τη νέα χρονιά θα είμαι μέρος της ομάδας του Άρη. Ενημερώθηκα πως πρόκειται για έναν σπουδαίο Ευρωπαϊκό σύλλογο με παράδοση στον αθλητισμό. Από τη μεριά μου, υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Τέλος, θέλω να ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την ευκαιρία που μου δίνουν και ελπίζω να τους δικαιώσω".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ