1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-07-2015 22:28

Με την ίδια συνταγή η Άρτα

Με την επιτυχημένη συνταγή με τους Γιάννη Σταμούλη και Αποστόλη Πορτοβάρα συνεχίζει η Άρτα.
Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μας για φέτος μετά και την επιτυχημένη πορεία των Παγκορασίδων που ήταν «το κερασάκι στην τούρτα», το επιστέγασμα μιας γεμάτης και δημιουργικής χρονιάς με πολλές επιτυχίες. Συνάμα διοίκηση-προπονητές είχανε την ευκαιρία να τα πούνε, να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για την χρονιά που μας πέρασε, αλλά και για την χρονιά που μας έρχεται, δίνοντας ταυτόχρονα τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά την στιγμή που άπαντες μείνανε  ευχαριστημένοι από το έργο που παράξανε οι Γιάννης Σταμούλης και Αποστόλης Πορτοβάρας.

Ένα έργο που ξεκινάει αρχικά με τις Ακαδημίες, συνεχίζεται στα αναπτυξιακά τμήματα (Πρωταθλητές Εφήβων, 3η θέση Παγκορασίδες) και ολοκληρώνεται στα  μεγάλα τμήματα που είναι και η βιτρίνα του συλλόγου μας (4η θέση Άνδρες, 3η Γυναίκες στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής). Οι δύο προπονητές μάλιστα δώσανε και τον προγραμματισμό τους για την νέα χρονιά, έναν προγραμματισμό όπου η διοίκηση θα τον εξετάσει διεξοδικά και εντός της βδομάδας θα βρεθούν ξανά στο τραπέζι για να κάνουν από κοινού ότι είναι δυνατόν για καλύτερη εκπροσώπηση των τμημάτων σε όλα τα πρωταθλήματα. 


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ