1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-07-2015 21:58

Με Μπερμπέρογλου το ΔΑΣΩ

Η Εύη Μπερμπέρογλου είναι η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώνει το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου για τη σεζόν 2015-16.
Η Εύη Μπερμπέρογλου είναι γεννημένη το 1991 και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Ξεκίνησε την πορεία της από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και είναι η πρώτη παίκτρια η οποία θα ενισχύσει την ομάδα που θα «χτίσει» ο νέος προπονητής της, Κώστας Ιωαννίδης.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Πήγασος Πολίχνης κατέκτησε το «Αθλόραμα 2019»
    Με νικητή τον Πήγασο Πολίχνης, ολοκληρώθηκε και  φέτος το τουρνουά γυναικών «Αθλόραμα 2019», το οποίο διοργάνωσε ο Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου στο Κονταξοπούλειο γήπεδο, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων Β’ Εθνικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ.
  • Ο Άρης ανακοίνωσε τους Μπερμπέρογλου και Τσολάκο
    Την απόκτηση του λίμπερο Παναγιώτη Μπερμπέρογλου και του κεντρικού Θεοφιλου Τσολάκου, ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα του Άρη ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α2.
  • Νίκος Λιγνός: «Οι Αμπελόκηποι ήρθαν για να μείνουν στην Α2»
    Ιστορία έγραψαν οι Αμπελόκηποι καθώς με τρεις νίκες στο τουρνουά της Πατρας, κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της για πρώτη φορά στηνΑ2 κατηγορία γυναικών.
  • Σοκ στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου με την Γεωργακοπούλου, χάνει όλη την σεζόν
    ‘Oσκαρ ατυχίας για την Δήμητρα Γεωργακοπούλου του Αστέρα Αγ. Δημητρίου,. Η 23 χρονη διαγώνια 1μ80,μετά απο τραυματισμό σε φιλικό με τον Αστέρα Νίκαιας, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης των χιαστών στο αριστερό της γόνατο πριν απο λίγες εβδομάδες και πλέον χάνει όλη την φετινή σεζόν της Α2.
  • Τουρνουά «Αθλόραμα» στο Ωραιόκαστρο
    Το ετήσιο Τουρνουά βόλεϊ Γυναικών, «ΑΘΛΟΡΑΜΑ 2018»,  διοργανώνει  22-23/9 και παλι στην έδρα του ο ΔΑΣ Ωριαοκάστρου με την συμμετοχή επίσης του Απόλλων καλαμαριάς,  Αριστοτέλης Επανωμης, Πειραματικού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ