1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-07-2015 21:11

Μεταγραφικό κύμα με αρχηγό τον Τσαλικιάν η Αρμενική

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τον Ατάμ Τσαλικιάν να παραμένει πιστός στρατιώτης, η Αρμενική προχωρά σε σχεδιασμό πρωταθλητισμού. 
Η Αρμενική Πειραιώς ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας με τον «σταρ», αρχηγό και πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ, Ατάμ Τσαλικιάν καθώς και με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του περσινού πρωταθλήματος, Αγκόπ Τσεμενιάν.

Ακόμα στην ομάδα παρέμειναν ο «τρελός» Παναγιώτης Κακρίδης που προέρχεται από τον Ιωνικό Ν.Φ. και τα αδέλφια Χελβατζιάν Άλεξ και Κάρλος. Τέλος στην ομάδα παρέμειναν και οι «νέοι» Αρτούρ Χατζαντριάν, Βασκέν Σαβουλιάν, Αντρέας Καραμανιάν και Καρίκιν. Υπάρχουν επαφές με αθλητές από τα «πάνω ράφια» και συγκεκριμένα η ομάδα αναζητά έναν κεντρικό, έναν ακραίο κι έναν διαγώνιο που θα κάνουν τη διαφορά προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ