1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-07-2015 18:16

Παππάς, Αρβανίτη νικητές στο μεικτό τουρνουά της Έφης Σφυρή

Μεικτό πρωτάθλημα beachvolley και bonus ανδρικό και γυναικείο τουρνουά “KING OF THE BEACH”, από την INTERSPORT και την Έφη Σφυρή, για τρίτη φορά την Κυριακή 5 Ιουλίου στην παραλία της Βούλας.
Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το Vari  Sports  Club  Beach  Volley  Academy  by  Efi  Sfyri.  Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beachvolley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος.

Το τρίτο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών, στα νέα γήπεδα της Α’ πλαζ Βούλας. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11πμ. για το μεικτό και το Queen και στις 3 μμ για το Κing of the Βeach.


Tην πρώτη θέση του μεικτού κατέκτησαν οι Παππάς–Αρβανίτη ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους  Γκουρτσούλη-Γαλιγάλη, με σκορ 2-0 (15-13, 15-12). Παράλληλα στο γυναικείο και ανδρικό τουρνουά King-Queen, πρώτοι αναδείχθηκαν οι Marcus Adreasson και Μαργιάνα Βερβέρη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Γ. Κανατσούλη και Τζένη Χιονίδη αντίστοιχα.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:

«Άλλη μία διοργάνωση της Intersport πρόσφερε εκτόνωση και χαρά σε όλους τους αθλητές που ζήτησαν θερμά να μην αναβληθεί η διοργάνωση λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Μας αποζημίωσαν στο έπακρο με τη μεγάλη συμμετοχή τους, τις δυνατές φάσεις και τα ωραία παιχνίδια».


Το INTERSPORT Mixed Open Series 2015 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από την Amstel Radler, την Uvex, την CKontova, την Style setterz και την εταιρεία Sarantis.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ