1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-07-2015 20:35

Μένει στην ελίτ η Ρωσία (;)

Μπορεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς η Εθνική ομάδα της Ρωσίας να πρέπει να εγκαταλείψει το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Παγκοσμίου Λιγκ, ωστόσο αυτό μπορεί και να μη συμβεί.
Όπως αναφέρει το R-Sport η Ρωσία δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την ελίτ του παγκοσμίου βόλεϊ και η Παγκόσμια Ομοσπονδία φαίνεται θετική στο να της επιτρέψει να παραμείνει στο πρώτο γκρουπ.

«Η μορφή το Παγκοσμίου Λιγκ άλλαζε κάθε χρόνο, και η μορφή για τον επόμενο χρόνο δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Δεν είναι φανερό το πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά. Νομίζω πως είναι πιθανό να υπάρξουν νέοι κανονισμοί την επόμενη σεζόν στη διοργάνωση. Η FIVB ενδιαφέρεται για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της Ρωσίας, όπως κι εμείς. Είναι απαραίτητο να περιμένουμε για την ανακοίνωση των νέων κανονισμών, κάτι που θα γίνει το φθινόπωρο», είπε ο Πρόεδρος της Ρώσικης Ομοσπονδίας, Στάνισλαβ Σεβτσένκο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρωσία ηττήθηκε σε 11 από τους 12 αγώνες της εφετινής διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ