1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2015 19:18

Ένας σταρ οδηγεί την Ιαπωνία

H εντυπωσιακή απόδοση του 20χρονου σταρ της Ιαπωνίας και της Μόντενα, Γιούκι Ισκικάβα έδωσε τη νίκησε στους Ασιάτες με 3-1 (21-25, 25-18, 25-22, 25-20) απέναντι στην Τσεχία σε αγώνα που έγινε στην πόλη Οκαγιάμα.
Η Τσεχία ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση κι έτρεξε ένα γρήγορο σερί 4-0. Οι επιθέσεις του Καμίλ Μπάρανεκ τους επέτρεψαν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και να πάρουν το πρώτο σετ.

Οι ρόλοι αντιστάφηκαν στο δεύτερο σετ και η γηπεδούχος έχτισε ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή. Η απόδοση του Μασάσι Κουριγιάμα στο σερβις και την επίθεση βοήθησε την Ιαπωνία να ισοφαρίση.

Στο 3ο σετ οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ μέχρι τους τελευταίους πόντους. Προς τέρψη των οπαδών, η επιθετική αποτελεσματικότητα του αγαπημένου τους, Ισικάβα έδωσε την ευκαιρία στην Ιαπωνία να... αρπάξει το σετ.

Στο τέταρτο σετ, η Ιαπωνία ξέφυγε μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και με τον μαγικό Ισικάβα σε άμυνα και επίθεση πανηγύρισε τη νίκη.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ναμπού): Σιμίζου 16, Σουζούκι 15, Κουριγιάμα 12, Ισικάβα 17, Γιαμαούτσι 5, Φουκάτσου Χιντεόμι 1/ Σακάι (λ), Φουκάτσου Ακιχίρο , Γιαναγκίντα , Ντεκίτα, Ασάνο, Ματσουόκα
ΤΣΕΧΙΑ (Σμεϊκαλ): Βέσελι 7, Χολουμπέκ 12, Χαμπρ 3, Μπάρανεκ 10, Κονέτσνι 16, Μίχαλεκ 14 / Κριστόφ (λ), Μαχ, Μπαρτός 3, Στοκρ 1, Γιανουχ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ