1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2015 14:57

Ελπίδα και Μακεδόνες για τον τίτλο

Η κάτοχος του τίτλου Ελπίδα και οι  Μακεδόνες Αξιού θα διεκδικήσουν το Σάββατο τον τίτλο των Παγκορασίδων, στον τελικό του Final Four που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΧΑΝΘ "Μ. Τσικίνας".
Στον πιο συναρπαστικό από τους χτεσινούς ημιτελικούς, οι Μακεδόνες νίκησαν τον περυσινό φιναλίστ Αίαντα με 3-2, έχοντας ως πρωταγωνίστρια την διεθνή ακραία Ευφροσύνη Αλεξάκου. Η ομάδα των Κυμίνων ανέτρεψε δύο φορές το προβάδισμα του αντιπάλου της (0-1, 1-2) και θα βρεθεί ξανά σε τελικό μετά από 11 χρόνια, διεκδικώντας τον τίτλο που είχε κατακτήσει για μοναδική φορά πριν από 24 χρόνια!

Πιο εύκολο έργο είχε η Ελπίδα, που επικράτησε 3-0 του ΑΣΚ Λαγκαδά με όπλο το καλό της σέρβις. Η ομάδα των Αμπελοκήπων έγινε η πρώτη που προκρίνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό Παγκορασίδων, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τους προηγούμενους τρεις! Πολύ καλή ήταν και η προσέλευση του κόσμου, αφού στις κερκίδες βρέθηκαν περισσότεροι από 700 θεατές, ανάμεσά τους οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Καλμαζίδης και Δημήτρης Φλώρος.Συνδιοργανώτρια του Final Four θα είναι η ΧΑΝΘ και χορηγός η Stabomania. Το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5
Μακεδόνες Αξιού - Αίας Ευόσμου 3-2

ΑΣΚ Λαγκαδά - Ελπίς Αμπελοκήπων 0-3

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5

18.00 Αίας Ευόσμου - ΑΣΚ Λαγκαδά (Μικρός Τελικός)

20.00 Μακεδόνες Αξιού - Ελπίς Αμπελοκήπων (Τελικός)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ