1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-05-2015 19:17

Ο Ιβάν έγινε Ιταλός

Την ιταλική υπηκοότητα έχει από σήμερα το πρωί ο Ιβάν Μίλκοβιτς. Για τους περισσότερους το γεγονός αποτελεί έκπληξη, αλλά είναι γνωστό πως τα τελευταία 10 χρόνια ο Μίλκοβιτς και η οικογένεια του είναι μόνιμοι κάτοικοι της Μασεράτα.
Η απόκτηση της υπηκοότητας ήταν κάτι αναμενόμενο, ενώ έρχεται σε μία στιγμή που πολλοί τον θέλουν να γίνεται μέλος της Λούμπε, στην οποία αγωνίστηκε από το 2000 ως το 2007 κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ, το CEV Cup δύο φορές, όπως και αρκετούς ομαδικούς και ατομικούς τίτλους.

Ο ίδιος δήλωσε: «Σύμφωνα με το νόμο, είχα το δικαίωμα και την ευκαιρία να γίνω Ιταλός υπήκοος και τα χρησιμοποίησα. Είναι σίγουρο πως μία τέτοια απόφαση δεν μπορεί να με βλάψει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Όπως πάντα ήθελα να κρατήσω αυτά τα προσωπικά δεδομένα για εμένα και τον στενό μου κύκλο, αλλά φαίνεται πως τα νέα στην Μασεράτα ταξιδεύουν γρήγορα και αφορούν πολλούς. Η απόκτηση της υπηκοότητας δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα μπορώ να αγωνιστώ στην Ιταλία ως εγχώριος παίκτης. Αν κάποια ομάδα θέλει να κινήσει διαδικασίες ώστε να αγωνιστώ ως Ιταλός και να έχει μία επιπλέον ελεύθερη θέση για ξένο παίκτη, εξαρτώνται από την ομάδα και την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αν αυτή η ομάδα θα είναι η Λούμπε ή κάποια άλλη, δεν έχω απάντηση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ