1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-05-2015 16:25

Καμία πρόταση ακόμη από τον ΠΑΟΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Χωρίς επίσημη πρόταση για ανανέωση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Λίβανο ο Ερνάντο Γκόμεζ. Ο MVP του πρωταθλήματος της Volleyleague αφού κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν ξέρει αν θα παραμείνει, παρόλο που και οι δύο πλευρές είναι θετικές σε κάτι τέτοιο. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα worldofvolley.com. 
Πώς σχολιάζεις τη σεζόν σου στην Ελλάδα;

«Ήταν μια τέλεια σεζόν. Θα της έβαζα 10 με άριστα το 10 γιατί ξεκινήσαμε να χτίζουμε αυτήν την επιτυχία από την πρώτη ημέρα δουλεύοντας στο 100%. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που πετύχαμε, αφού ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει κανέναν τίτλο και πήρε το νταμπλ απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με τεράστια ιστορία».

Ποιο ήταν το κλειδί για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα;

«Το κλειδί ήταν η ομαδική δουλειά από την αρχή. Καταλάβαμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό κι αυτό κάναμε. Όλοι ήταν αφοσιωμένοι κι ο προπονητής μας έκανε πραγματικά καλή δουλειά και ιδιαίτερα στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας. Από κει και πέρα μέσα στην σεζόν ο κόσμος ερχόταν μαζικά στο γήπεδο φτιάχνοντας φανταστική ατμόσφαιρα στα πλέι οφ. Μας έδιναν έξτρα δύναμη, μας έδιναν κίνητρα και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω αυτό που έζησα».

Θα μείνεις στον ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά;

«Για την επόμενη περίοδο είμαι ελεύθερος και δεν ξέρω αν θα μείνω στον ΠΑΟΚ ή όχι. Μου είπαν ότι θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο μου, αλλά εγώ δεν έχω καμία πρόταση».
Διαβάστηκε 259 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ