1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-05-2015 00:09

«Στο φιλέ» με τους νταμπλούχους

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 5 Μαΐου από τις 19:00 και για δύο ώρες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, που θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στις νταμπλούχες ομάδες του ΠΑΟΚ στους Άνδρες και του Ολυμπιακού στις Γυναίκες. H εκπομπή θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.
Το πρώτο μισό της εκπομπής (19:00-20:00) θα είναι αφιερωμένο στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με καλεσμένους στο στούντιο της Nova στην Κάντζα τον προπονητή του «Δικέφαλου» του Βορρά, Γιάννη Καλμαζίδη, τον αρχηγό Βασίλη Κουρνέτα και τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, οι οποίοι θα αναφερθούν στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους, την κατάκτηση για πρώτη φορά του πρωταθλήματος και παράλληλα του νταμπλ. Επίσης, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από τα επινίκια, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στο δεύτερο μισό της εκπομπής (20:00-21:00) τη σκυτάλη στο αφιέρωμα θα πάρει η ομάδα του Ολυμπιακού. Καλεσμένες στο στούντιο θα είναι η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και οι βασικοί συντελεστές για την κατάκτηση του τίτλου, Κατερίνα Γιώτα και Αρέτα Κονόμη. Παράλληλα, θα προβληθεί και συνέντευξη με την Ιβάνα Νέσοβιτς, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ για την κατάκτηση του τίτλου από τις «ερυθρόλευκες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ