1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-05-2015 23:11

Σαφράνοβιτς: «Είναι τρελοί οι ΠΑΟΚτσήδες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς έζησε τα πάντα μέσα στους πρώτους πέντε μήνες του 2015. Αρχικά ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στα μέσα του Μάρτη στη Σύρο, εν συνεχεία η γέννηση του δεύτερου παιδιού του (στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων και του ίδιου) και τέλος η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με τον «Δικέφαλο του Βορρά»!

Τι άλλο να ζητήσει ένας αθλητής; Ο ίδιος, ωστόσο, προς το τέλος δεν το ευχαριστήθηκε όσο θα ήθελε, καθώς πολλές φορές χρειάστηκε να υπερβάλει εαυτόν, προσπαθώντας ν' αφήσει μακριά από το παρκέ τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω φανταστικά. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που ζήσαμε όλον αυτόν καιρό», ήταν η πρώτη του αντίδραση, ερωτηθείς για το πώς νιώθει τώρα που τα φώτα έχουν πέσει και όλοι είναι πιο ήρεμοι, για να προσθέσει:

«Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας δεν φανταζόμασταν πού μπορούσαμε να φτάσουμε. Ξέραμε ότι η ομάδα βάσει υλικού έχει υψηλούς στόχους, ωστόσο, κανείς νομίζω δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στην κατάκτηση του νταμπλ και μάλιστα νικώντας με σχετική ευκολία τον Ολυμπιακό στους τελικούς των πλέι οφ». Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί με κολακευτικά λόγια και στους φιλάθλους του Δικέφαλου, χαρακτηρίζοντάς τους «τρελούς». «Είναι «τρελοί» οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Αγαπούν πολύ την ομάδα τους, την στηρίζουν με όλη τους τη δύναμη και είναι δίπλα της. Πήραμε το πρωτάθλημα και γι' αυτούς και τους ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας έδωσαν στα πλέι οφ».

Εξίσου, «τρελαμένοι» με τον κόσμο του Δικέφαλου δηλώνουν και δύο φίλοι του Ισραηλινού ακραίου – εκ των οποίων ο ένας είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ – που βρέθηκαν για λίγες μόνο ώρες στη Θεσσαλονίκη, αλλά είχαν την τύχη να βρεθούν στο Παλατάκι, τραβώντας σε βίντεο με το κινητό τους τα όσα έλαβαν χώρα στον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό.

«Εφυγαν κατενθουσιασμένοι από το γήπεδό μας», σχολίασε σχετικά ο Σαφράνοβιτς, ενώ σε ερώτηση για το αν τελικά πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά ή ο Ολυμπιακός στους τελικούς είχε να πει: «Δε ξέρω.... Ισως ο Παναθηναϊκός να μας δυσκόλεψε περισσότερο. Για μένα, πάντως, ήταν πολύ δύσκολο, που έπρεπε να παίξω τραυματισμένος. Αλλά έτσι είναι το βόλεϊ...».

Πηγή: ΣΠΟΡ του Βορρά

Διαβάστηκε 280 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ναυαρχος Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 20:41 posted by ναυαρχος

    μπραβο στο σαβρανοβιτς ειπε την αληθεια μεσα σε μια φραση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ