1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-03-2015 23:42

«Πλάκωσαν» και οι σκάουτερς

Αποστολή ΠΣΑΤ, Σάκομοβ Βουλγαρίας - Ηλίας Παπαϊωάννου

Μνήμες από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων του 2013 στο Μπαρ, «ξύπνησαν» σήμερα στο Σάμοκοβ.

Πριν από δύο χρόνια στη διοργάνωση του Μαυροβουνίου οι διεθνείς Όλγα Στράντζαλη και Λαμπρινή Κωνσταντινίδου με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις μαζί με την διάκριση της 5ης θέσης κέρδισαν και υποτροφίες σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Έτσι λοιπόν και φέτος 7 συνολικά Αμερικανοί σκάουτερς, πέρασαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με προορισμό τη Βουλγαρία, αναζητώντας τόσο στο Πλόβντιβ, όσο και στο Σάμοκοβ «λαβράκια», ταλαντούχες δηλαδή αθλήτριες, που θα μπορούσαν να στελεχώσουν τις ομάδες τους στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα.

Στις κερκίδες λοιπόν του «Αρένα Σαμοκοβ» βρέθηκε μετά της συζύγου του για λογαριασμό του American University από την Washington, D.C,ο προπονητής των AU Eagles, Μπάρι Γκόλντμπεργκ, που όπως μας είπε ήταν από τους πρώτους που είχε διακρίνει το ταλέντο της Βασιλαντωνάκη, από 14 ετών, είχε μιλήσει και με τους γονείς της, αλλά η «ταλαντούχα διεθνής προτίμησε τελικά την καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα, από τις σπουδές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ