1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2015 22:14

Τσίμα: «Δεν δώσαμε αυτό που έπρεπε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
O Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε στον τελικό κυπέλλου, κάτι που αναγνώρισε η Ζένια Τσίμα
«Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν δώσαμε αυτό που μπορούσαμε στο γήπεδο και γι’ αυτό χάσαμε. Εκεί που προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο. Δεν έχει ξαναγίνει να δεχόμαστε τόσους πόντους από πλασέ. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το Κύπελλο, για να το αφιερώσουμε στη μνήμη του Μιχάλη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χάθηκε ένας στόχος, όμως θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας, για να επιτύχουμε τον επόμενο».

Εν συνεχεία η έμπειρη ακραία τόνισε: «Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε απ’ το Final 4 είναι ότι σε δύσκολα σημεία καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τη Νάξο δώσαμε τα πάντα. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντήσουμε τον Ολυμπιακό και δεν θα κάνουμε την ίδια εμφάνιση»
Διαβάστηκε 1976 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ