1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2015 21:14

Ρούσσης: «Συγκινητική προσπάθεια»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης, είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του παρά την απώλεια του κυπέλλου. Ο ίδιος δήλωσε: 
«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και γενικά για την συγκινητική προσπάθεια, που έκαναν τα κορίτσια. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια στον χθεσινό ημιτελικό. Δεν είχαμε φρεσκάδα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Με στεναχωρεί το τελικό αποτέλεσμα. Παρουσιαστήκαμε χωρίς σπιρτάδα στο φιλέ και ήμασταν πολύ πιο αργοί από χθες. Αν παίζαμε χθες με τον Ολυμπιακό, σήμερα θα βλέπαμε άλλο ματς. Δεχθήκαμε στην άμυνα πολλές μπάλες που σε άλλα ματς δεν γινόταν».

25 σχόλια

  • Comment Link giati Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 13:02 posted by giati

    Εσύ θα μας τρελάνεις. Ευτυχώς που δεν ξεχνάς ότι έλεγες την Πατσέκο Μέσι-Πάσα. Δεν είχε βγει ποτέ ο Ρούσσης να πει γελοιότητες του τύπου φέτος θα καταπιούμε αμάσητο τον Ολυμπιακό.Δεν φταίει που εσύ δεν μπορούσες να διακρίνεις την καταφανή υπεροχή του ερυθρόλευκου ρόστερ. Και το "μέτριος Ολυμπιακός" που λες ελπίζω να καταλαβαίνεις και εσύ το πόσο γενικό είναι. Σε σχέση με επίπεδο του ΠΑΟ ο Ολυμπιακός φυσικά και είναι εξαιρετικός και γι'αυτό κερδίζει με τόσες μεγάλες διαφορές. Σε σχέση με την Βακίφμπανκ φυσικά και ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός αλλά αυτό είναι άσχετο. Όσο δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να φέρνεις ποιοτικές ξένες θα φέρνεις παίκτριες τύπου Πατσέκο-Μιλοβάνοβιτς-Βίλκου και θα νομίζεις πως η απόκτηση της Ρόγκα είναι γεγονός μεγάλης σημασίας και θα εστιάζεις σε λεπτομέρειες (π.χ. ο Ολυμπιακός έχει τις τάδε κεντρικές).

    παο13 την γνωρίζει την ξένη αγορά αλλά δεν μπορεί να τις αποκτήσει με την ομορφάδα του.

  • Comment Link .... Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 21:23 posted by ....

    pao13 αλήθεια τώρα πιστεύεται οτι με αυτό το ρόστερ πηγαίνατε για κάτι καλύτερο?? και όσο για του χρόνου να δούμε τη θα κάνει και η ΑΕΚ..

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 11:42 posted by pao29

    posted by ..... ευτυχως που εμεις δεν μασαμε τα λογια μας και δεν ξεχναμε τι λεμε..μαζι με τον μεσι πρεπει να φυγει και ο ανεκδιηγητος και ηττοπαθης προπονητης που αρκειται στη δευτερη θεση και στη παρυσια της ομαδος σε τελικους..η ομαδα πισω δεν ξερει να στηνεται σωστα και ουτε να πεφτει σε μπαλλιες..εχεις δει πολλα ντουμπλαζ;απορω σε τι δουλευει τοσους μηνες..μας κερδεσε και επιμενω σε αυτο ενας μετριος ολυμπιακος...προτιμω να βαλει την πιτσιρικα και να χασω παρα αυτη την πασαδορο που εχει μανταλακια στα χερια...(ουτε μπλοκ ξερει να κανει,ουτε να πεφτει,ουτε Β΄,ουτε Α΄ παιζει,η ματια της ειναι μονιμως σε τσιμα -μερτεκη )..ρε ρουσση που την ψωνισες;;;

  • Comment Link παο13 Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 11:10 posted by παο13

    καλα φιλαρακο εσυ ειρωνεψου οσο θες του χρονου να σας δω και θα ερθι ο κοβασιτς και μπορει να βρει μεσσι πασαδορο απο τη στιγμη που γνωριζει αριστα τη ξενη αγορα

  • Comment Link ..... Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 19:43 posted by .....

    Ευτυχώς pao29 που έχετε και το Messi πασαδόρο και έσωσε λίγο τα πράγματα....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ