1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-03-2015 20:18

Ο Καραμπέτσος θέτει ξανά εαυτόν στη διάθεση του βόλεϊ (video)

Για την πολυετή προσφορά του στο βόλεϊ βραβεύτηκε ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος. Έχοντας σφυρίξει σε 3500 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 500 ήταν ευρωπαϊκά, ο κ. Καραμπέτσος τιμήθηκε από την ΕΣΠΑΑΑ για αυτά τα χρόνια, και έδωσε ραντεβού με το βόλεϊ από άλλη θέση. Ο ίδιος δήλωσε στο volleynews.gr:
«Είναι τιμή για μένα γιατί και παράγοντες του αθλήματος της τοπικής αθλητικής κοινωνίας της Αθήνας με τίμησαν με μία όμορφη πλακέτα. Έτσι μου «έξυσαν» λίγο τη μνήμη για τα πρώτα μου σφυρίγματα μου στο βόλεϊ, τα οποία ήταν μέσα σε αυτή την ένωση. Τους ευχαρίστησα πολύ. Έχω βέβαια μία πίκρα γιατί η Ομοσπονδία ποτέ δεν έκανε κάτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους υπόλοιπους που έχουν σταματήσει τα προηγούμενα χρόνια. Ευελπιστώ ότι σιγά σιγά θα καταλάβει ότι αυτός που δεν σέβεται το παρελθόν, δεν έχει παρόν και μέλλον. Είμαι ευτυχής πάντως που βρέθηκα με φίλους , αθλητές, προπονητές και παράγοντες του βόλεϊ».

Τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καραμπέτσος αναλαμβάνει χρέη παράγοντα. Ο ίδιος δήλωσε για αυτό: «Θα ασχοληθώ λίγο με τον σωματειακό αθλητισμό. Είμαι μέλος σε μία ομάδα και σκέφτομαι από του χρόνου να πάω πιο ψηλά, σε μία διαφορετική θέση. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, τα επόμενα χρόνια τα τεθώ στη διάθεση του αθλήματος  για να το υπηρετήσω από άλλο πόστο». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ