1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-03-2015 16:06

Διαμαρτυρία για το «λουκέτο»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν απόψε στις 5μ.μ. οι σύλλογοι μπάσκετ, βόλεϊ και μπάντμιντον που χρησιμοποιούν ως έδρα το βοηθητικό του «Τόφαλος», με αφορμή το κλείσιμο του εν λόγω κλειστού γυμναστηρίου από το ΠΕΑΚ έπειτα από σχετική απόφαση της Πολεοδομίας (λόγω επικινδυνότητας και προβλημάτων στατικότητας). Η ανακοίνωση-κάλεσμα που εξέδωσαν οι σύλλογοι αναφέρει τα εξής:
 «Καλούμε αύριο Τετάρτη 4/3/2015 όλα τα αθλητικά σωματεία, φορείς και διοικήσεις, αθλητές και γονείς, δημοτικούς παράγοντες, την διοίκηση του ΠΕΑΚ και όλους τους φίλους του αθλητισμού να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ενάντια στο κλείσιμο μιας ακόμη αθλητικής εγκατάστασης της πόλης μας.Το ''βοηθητικό του ''Τόφαλος'' εξυπηρετεί εκατοντάδες αθλητές σε καθημερινή βάση και η απροειδοποίητη διακοπή της λειτουργίας του δίνει καίριο χτύπημα στο μαζικό αθλητικό της Πάτρας. Στις προθέσεις μας είναι να συνεχιστεί η λειτουργία της εγκατάστασης και να ενημερωθεί (για ακόμη μια φορά) η ΓΓΑ για την κατάσταση που αντιμετωπίζει το γήπεδο, ώστε να προβεί άμεσα στις ενέργειες που θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει από το 2012, όταν πρωτοδιαπιστώθηκε το πρόβλημα. Μετά από 3 χρόνια αδράνειας από τους καθ΄ όλα αρμοδίους, θα πρέπει, πλέον, οι πολίτες της Πάτρας και όσοι αγαπούν τον αθλητισμό να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Η Συντονιστική Επιτροπή των σωματείων που χρησιμοποιούν το βοηθητικό του ''Τόφαλος''».

pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ