1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-03-2015 16:38

24 τελικοί

Tέσσερις στροφές έμειναν πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Volleyleague.

Προχωράμε προς το τέλος κι αντί να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για την πρώτη θέση, την 4αδα, την 8αδα και τα πλέι άουτ, το κουβάρι μπλέκεται όλο και περισσότερο. Χωρίς υπερβολή και οι 24 αγώνες που απομένουν συνολικά τις τέσσερις αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος είναι σαν τελικοί καθώς έχουν απομείνει για το φινάλε όλα τα ντέρμπι... 

Για την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα δώσουν μέχρι τελικής πτώσης τη μάχη για την πρώτη θέση. Ισορροπούν σε νίκες, βαθμούς, σετ και πόντους στους μεταξύ τους αγώνες και εάν δεν υπάρξει κάποια βαθμολογική απώλεια στους αγώνες που απομένουν, θα έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία αγώνα μπαράζ για την κατάταξη στην 1η και 2η θέση.

Καθοριστικό ρόλο για το ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο θα παίξουν η Κηφισιά και ο Παναθηναϊκός.

Είναι οι δύο ομάδες που έχουν να παίξουν με τους δύο πρωτοπόρους και εκτός από το γόητρο να διεκδικήσουν για πάρτι τους βαθμούς ώστε να μπουν μέσα στην πρώτη 4αδα που οδηγεί στους ημιτελικούς των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει λίγο πιο δύσκολο πρόγραμμα από τον ΠΑΟΚ λόγω του αγώνα που έχει να δώσει στη Σύρο με τον Φοίνικα.




Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ