1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2013 01:02

Πανιώνιος και Ίλιον στο τελικό Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ!

Ο Πανιώνιος και η Ένωση Ιλίου θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον τελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 14.00 στο γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης και θα μεταδοθεί απ΄ευθείας σε livestreaming από το volleynews.gr. Aπόψε μετά από συγκλονιστικό αλλά και επεισοδιακό αγώνα ο Πανιώνιος νίκησε τον ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-1 σε αγώνα που έγινε στην ουδέτερη έδρα του γυμναστηρίου στο Ίλιον,  ενώ η Ένωση Ιλίου στην ουδέτερη έδρα της Αργυρούπολης νίκησε 3-0 την Αρτέμιδα Κορυδαλλού η οποία μάλιστα στο 1ο σετ προηγήθηκε 17-9! 


Ο Πανιώνιος έδειξε σταθερότητα και χαρακτήρα. Κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ, πατώντας το γκάζι μετά το 16-16, ενώ στο δεύτερο ήταν σαρωτικός. Ακόμα και στο χαμένο τρίτο σετ και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω από νωρίς, δε τα παράτησε. Βρέθηκε πίσω με 23-19, αλλά επέστρεψε στον αγώνα μειώνοντας στον πόντο για το 23-22. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κόντρα, κάνοντας τέσσερις μπαλιές κάτι που η Αργυρούπολη δεν συγχώρεσε. 

Ωστόσο ό,τι δεν κατάφερε στο τρίτο, το έκανε στο τέταρτο. Η Αργυρούπολη βρέθηκε να κερδίζει 17-14, ωστόσο οι τυπικά φιλοξενούμενες, πραγμτοποίησαν ένα σερί 5-0 για το 17-19, το οποίο έγινε 19-19, αλλά η ομάδα της Μιχαηλίδου ήταν αποφασισμένη και με ένα νέο σερι 6-0 έκανε το 19-15. Στο 15-14 η αθλήτρια του Πανιωνίου, Μανδουραράκη, έπεσε κάτω σφαδάζοντας, για να αποχωρήσει από την αναμέτρηση. 



Α΄ημιτελικός (Ίλιον): ΑΟΝ Αργυρούπολης - Πανιώνιος Γ.Σ. 1-3

Τα σετ: 20-25, 15-25, 25-22, 19-25

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μυτσκίδης): Γούλα, Δέδε, Τζώρτζη, Αλβέρτη, Μαθιουδάκη, Νινοπούλου / Μαραγκού (λ), Τζελέπη, Χαλκίδου, Παπασπυροπούλου, Μπουντούρογλου, Νικλάνοβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. (Μιχαηλίδου): Σπηλιακοπούλου, Καλαφατάκη, Δελατόλα, Βίβιαν Μαγγίνα, Αναστασία Μαγγίνα, Καπάτου / Φασσάρου (λ), Λεζινό, Λουτατίδη, Μαδουραράκη, Βαγενά, Ψαράκη.

Β΄ημιτελικός (Αργυρούπολη): Ενωση Ιλίου - Αρτεμις Κορυδαλλού 3-0

Τα σετ: 26-24, 25-20, 25-17

ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζουπάνος - Γιαννάκη): Θεοδωρίδου, Παγώνη, Τάσσιου, Μερκούρη, Καραχάλιου, Τέντζερη / Παναγοπούλου(λ), Αλεξοπούλου, Δασκάλου, Πολυμεροπούλου, Αντζουλάτου, Λινού

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καλογερογιάννης):
Μπανάσιου, Καλιαφεντάκη, Ντασιώτη, Κουτσοδημητροπούλου, Καρβέλα, Κουβέλη, Ζιώγκα(λ), Χάλαρη, Καραχάλιου, Γιόβα, Παπαναγιώτου, Γερουλάνου

* Σε λίγο δηλώσεις και video από τον αγώνα ΑΟΝ Αργυρούπολης - Πανιώνιος Γ.Σ.

Τελικοί Νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου - Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης

Μικρός τελικός 12.00: Αρτεμις Κορυδαλλού - ΑΟΝ Αργυρούπολης (Livestreaming volleynews.gr)

Τελικός 14.00: Πανιώνιος Γ.Σ. - Ενωση Ιλίου (Livestreaming volleynews.gr)

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ