1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-01-2015 23:32

Μουστακίδης: «Η επαγγελματική νίκη και η υπομονή των παικτών»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Εθνικός πήρε μια «επαγγελματική νίκη» απέναντι στον Άρη, μετά από μια ευρωπαϊκή επιτυχία και ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης ευχαρίστησε τους παίκτες του που κάνουν υπομονη και αντέχουν στα οικονομικά προβλήματα.

«Δεν ήταν τόσο καλό παιχνίδι. Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη,  με καλά στατιστικά από τον  Άντριτς. Η Ευρώπη φέρνει κούραση, αλλά και ρυθμό.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η Ευρώπη είναι μια πρόκληση για τα παιδιά, για αυτό και παίζουν πολύ καλά. Είναι δύσκολη η δουλειά μας, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουν τρομερή υπομονή οι παίκτες και συνεχίζουμε με νύχια και με δόντια».


Ο κεντρικός του Εθνικού και πρώην του Άρη Χρήστος Κιόσης δήλωσε: «Ήταν μία "επαγγελματική νίκη". Κάναμε ό,τι έπρεπε. Κρατήσαμε την τακτική μας και πήραμε τη νίκη. Τώρα, κοιτάμε το Λιγκ Καπ. Όλα είναι δύσκολα γιατί είναι απανωτά τα παιχνίδια κοιτάμε όμως  να είμαστε έτοιμοι».
Διαβάστηκε 366 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ