1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-01-2015 17:28

Εκλέχθηκε η αδελφή του Γκαρά

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον η αδερφή του λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γκαρά. Η 30χρονη συνάδελφος, δεν ακολούθησε τα βήματα του αδερφού της στο βόλεϊ, και διάλεξε τον δύσκολο δρόμο της πολιτικής στον οποίο δικαιώθηκε.
Στόχος της ήταν να μπει στη βουλή, και να βοηθήσει κι εκείνη να αλλάξουν τα δεδομένα. Στόχος του αδερφού της είναι να πάρει το πρωτάθλημα και να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι για μία μεγάλη νίκη που θα γράψει ιστορία. Ο ένας στόχος της οικογένειας έχει ήδη επιτευχθεί μετά τη «νίκη» της Νατάσας, η οποία με 6978 ψήφους θα εκπροσωπήσει τον Έβρο. 

Ας μάθουμε ποια είναι:

Η Νατάσα Γκαρά γεννήθηκε στην Ορεστιάδα τον Ιούλιο του 1984, από όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο.

Οι γονείς της Γιώργος Γκαράς, υπάλληλος ΔΕΗ και Σούλα Εμμανουηλίδου, δημοσιογράφος  κι εκείνη και ιδιοκτήτρια του «Μεθόριος», αδερφός της ο βολεϊμπολίστας Δημήτρης Γκαράς.

Απόφοιτη του Τμήματος «Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού» του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα.

Απόφοιτη Μεταπτυχιακών σπουδών στο «Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην Πολιτική Επικοινωνία και ζητήματα Δημοκρατίας και Εκπροσώπησης.

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο. 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε σε αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης και στον χώρο Επικοινωνίας & Διαφήμισης.

Το 2008 επέστρεψε στην Ορεστιάδα, όπου και εργάζεται μέχρι και σήμερα ως Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα και το Ραδιόφωνο "ΜΕΘΟΡΙΟΣ", διατηρώντας και τη στήλη "Επί του Καναπέως".

Από το 2003 ήταν μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού και του Δικτύου Αριστερών Ριζοσπαστικών Σχημάτων με συνεχή ενεργή δράση και συμμετοχή σε κινήματα και οργανώσεις.

Είχε ενεργή συνδικαλιστική δράση, ενώ ήταν εκλεγμένη εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Παντείου Πανεπιστημίου για 4 συνεχόμενα έτη.

Από το 2008 ήταν μέλος του Συνασπισμού κι έκτοτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα είναι μέλος στη Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου και Συντονίστρια της Τοπικής Οργάνωσης Ορεστιάδας.

Στις εκλογές του 2012 συμμετείχε ως υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Στις εκλογές του 2014 συμμετείχε ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ