1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2015 15:52

Eσπρωξε την αθλήτρια, κινδυνεύει με απόλυση!

Η τύχη της συνεργασίας του Κυριάκου Καμπερίδη με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης κρίνεται σήμερα στο συμβούλιο διά... περιφοράς σχετικά με το επεισόδιο που έγινε στους πρόσφατους αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων στο Μπαρ του Μαυροβουνίου.

Η ελληνική ομάδα, που στον πρώτο αγώνα του ομίλου ηττήθηκε από την Ολλανδία 3-2 σετ και στον δεύτερο αγώνα ήθελε πάση θυσία τη νίκη με αντίπαλο την Αυστρία, προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Στο 3ο σετ τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο Καμπερίδης. Εχοντας δώσει πολλές φορές οδηγία σε συγκεκριμένη αθλήτρια και βλέποντας πως εκείνη δεν πειθαρχούσε στις εντολές του, κάλεσε τάιμ άουτ. Της έβαλε τις φωνές και εκνευρισμένος την απώθησε με δύναμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Goal News

7 σχόλια

  • Comment Link ΣΟΚ χωρίς ΔΕΟΣ Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 05:30 posted by ΣΟΚ χωρίς ΔΕΟΣ

    Κυρία Αληγέωργα δεν ξέρω πώς ακριβώς νοείτε εσείς το κακοπροαίρετα που αναφέρετε, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα του GoalNews "Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό και από την πρώτη ρέφερι του αγώνα Γιασμίν Χουσεΐνοβιτς, η οποία λίγο αργότερα κάλεσε την αρχηγό της Εθνικής ομάδας και της έκανε παρατήρηση για την απρεπή συμπεριφορά του Καμπερίδη.". Ισχυρίζεστε ότι το παραπάνω είναι ψευδές? Παρακολουθώ χρόνια βόλλευ και δεν έχω δει να φτάνουν σε σημείο οι διαιτητές να κάνουν τέτοιου είδους παρατηρήσεις στους προπονητές για την ομάδα τους. Εκτός αν ήταν κι εκείνη κακοπροαίρετη και δεν αντιλήφθηκε το καλό κλίμα.

  • Comment Link Αντριάνα  Αληγέωργα Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 18:40 posted by Αντριάνα Αληγέωργα

    Αντιλαμβάνομαι ότι οι βίαιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση σε καμία αθλητική ομάδα . Αυτό που έχω να πω εγώ σαν φυσικοθεραπεύτρια της εθνικής ομάδας, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι ότι δεν υπήρχε καμία ΒΙΑΙΗ συμπεριφορά εκ μέρους του προπονητικού team προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, το μόνο που υπήρχε ήταν ένταση και άγχος που προερχόταν από την κρισιμότητα του αγώνα.
    Το να υπάρχει κάποια ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και οι δυο πλευρές ανταγωνίζονται. Αυτό που αντιλήφτηκα αυτές τις είκοσι μέρες είναι τον προπονητή να προσπαθεί να περάσει σωστά μηνύματα στις αθλήτριες ώστε να βελτιωθούν ως παίκτριες και κυρίως ως άνθρωποι.
    Όσο αφορά τους τραυματισμούς που αναφέρθηκαν από κάποιον ανώνυμο έχω να απαντήσω ότι δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί και κυρίως δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός που να άφησε κάποια αθλήτρια εκτός αγώνων. Λυπάμαι να βλέπω κακοπροαίρετα σχόλια από ανθρώπους που δεν ήταν μπροστά γιατί υπήρχε ένα άψογο κλίμα και συνεργασία !
    Οι προπονητές όπως και η ομοσπονδία ήταν δίπλα στα παιδιά σε ότι και αν χρειάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα κυρίως για να εμψυχώσουν και να επιβραβεύσουν την προσπάθεια αυτή των παιχτριών.
    Αντριάνα Αληγέωργα

  • Comment Link maria lopryroy Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 18:46 posted by maria lopryroy

    Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα; Και βέβαια πρέπει να πάρει θέση η ΕΟΠΕ (απορώ γιατί καθυστέρησε τόσο;;;) και να θέσει Ε Κ Τ Ο Σ τον οποιονδήποτε προπονητή που χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους πειθαρχίας απέναντι σε ανήλικα αγόρια - κορίτσια.
    Ως μητέρα αθλήτριας, δεν επιτρέπω σε κανέναν να βιαιοπραγήσει πάνω στο παιδί μου και πόσο μάλλον σε έναν εκπαιδευτή -είτε αυτός είναι δάσκαλος, είτε καθηγητής, είτε προπονητής - που του έχω εμπιστευθεί το παιδί μου για να το εξελίξει σε καλύτερο άνθρωπο, σε καλύτερο μαθητή, σε καλύτερο αθλητή.
    Οι διοικούντες στην ομοσπονδία δεν έχουν παιδιά;;;; Ελπίζω να μην εθελοτυφλήσετε σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Υπάρχουν όρια. Υπάρχουν αξίες και ηθική.

  • Comment Link ΥΚ Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 08:43 posted by ΥΚ

    Σε κάθε περίπτωση η έστω και ελαφρά βιαιοπραγία θα πρέπει να θεωρείται ανάρμοστη συμπεριφορά και η ομοσπονδία πρέπει να πράξει τα δέοντα. Αποσιωπούμε όμως το γεγονός πως 16χρονα κορίτσια καλούνται να σηκώνουν υπερμετρο βάρος. Και το βαρύ σε υποχρεώσεις εθνόσημο, και το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί των επιτυχιών με τις ομάδες τους αφού τα σωματεία υποχρεώνονται εκ του κανονισμού να παίξουν τα αναβληθέντα παιχνίδια στο σύντομο χρονικό διάστημα των 15 ημερών (αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε οι γνωρίζοντες). Με δεδομένο ότι αυτές οι ταλαντούχες αθλήτριες παίζουν σε 2-3 αναπτυξιακά στο γυναικείο και συνήθως και στο σχολικό πρωτάθλημα αντιλαμβανεστε ότι δεν έχει ευθύνη ο εκάστοτε ομοσπονδιακός για το χάλι του προγραμματισμού μας και την αμέλεια της πρόβλεψης των συνεπειών της σύνταξης των σχετικών κανονισμών πρωταθλημάτων για την περίοδο εντός της οποίας πρέπει να οριστούν και να γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες. Στην ομάδα μας 15 μέρες μετά έχουμε παιχνίδια σχεδόν κάθε μέρα (αυτήν την εβδομάδα 5) κι ακόμη κάνουμε το σταυρό μας να αντέξουν τα κορίτσια και να τα ΄χει ο Θεός καλά. Κι όσο και να τις προστατέψεις κρατώντας τις στον πάγκο και μόνο που ακολουθούν τις ομάδες τους φτάνει. Κλείνοντας αλγηνή εντύπωση μου κάνει η επιμονή κάποιων σωματείων στην πιστή τήρηση του κανονισμού ώστε να εκμεταλευτούν το όποιο παραστράτημα λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των αντιπάλων τους. Σε σημείο μάλιστα να παρεμβαίνουν στις κατά τόπους ομοσπονδίες. Φυσικά πάντα ατύπως απλά υπενθυμίζοντας τον κανονισμό... Αυτοί είμαστε κύριοι ένθεν κι εκείθεν, σωματεία και ομοσπονδία.

  • Comment Link volleyfan Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 08:12 posted by volleyfan

    Μιλάτε για σπρώξιμο αλλά από την πρώτη μέρα μαθεύτηκε ότι χτύπησε την παίχτρια και στην συνέχεια όρκισαν τα υπόλοιπα παιδιά να μην μιλήσουν για το συμβάν. Απορούσα τόσες μέρες μέχρι που θα φτάσει η ομοσπονδία να κρύβει ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Εδώ μιλάμε για τις ψυχές παιδιών σε τρυφερές ηλικίες που διαμορφώνουν χαρακτήρα και η ομοσπονδία τι κάνει;;;;;Χρησιμοποιεί ακατάλληλους ανθρώπους σε θέσεις που θα έπρεπε να κατέχουν προπονητές-παιδαγωγοί και όχι άξεστοι σαν τον κο Καμπερίδη, αλλά απ' ότι φαίνεται τίποτα δεν θα συμβεί γιατί εξυπηρετεί τα γούστα κάποιον ο αξιοκρατικός κος Καμπερίδης, του υπαγορεύουν τα ονόματα των παιχτριών που θα πάρει στην Εθνική και εκείνος απλά εκτελεί τις διαταγές ο κατά άλλα γνώστης του αθλήματος. Ντροπή σ΄αυτόν για την συμπεριφορά του και στην ομοσπονδία για τις επιλογές της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ