1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2015 00:18

Όταν ο Στεφάνου νικούσε την Καζάν με πορτοκαλί φανέλα!

Ο Γιώργος Στεφάνου αν και με... πράσινη φανελα θα είναι αύριο το λίμπερο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την πανίσχυρη Ζενίτ Καζάν για την 5η αγωνιστική. Ελάχιστοι θυμούνται πως πριν εννιά χρονια ο Στεφάνου ως λιμπερο του Παναθηναϊκού φορούσε... πορτοκαλί φανέλα!

Mε προπονητή τον Αργεντινό Χαβιέ Βέμπερ, συμπαίκτες τον Ερνάντο Γκόμεζ που σήμερα είναι διαγώνιος στον ΠΑΟΚ, τους βραζιλιάνους Ντάντε, Μαρτσέλο και τους Μπάεφ, Ανδρεάδη, Πανταλέων, Λάππα, Ψάρρα, Σμαραγδή κατάφεραν να νικήσουν στο Καζαν με 3-2 σετ (τάι μπρέικ 15-13) στο πρώτο αγώνα του D ομίλου του Τοπ Τιμς Καπ. Η νίκη αυτή έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2005 και άνοιξε το δρόμο μέχρι το φάιναλ-4 της Μαγιόρκα όπου ο Παναθηναϊκός κατεκτησε την 3η θέση.

Η πρόκριση σφραγίστηκε στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας όπου οι «πράσινοι» στον τελευταιο αγώνα του ομίλου στις 21 Δεκεμβρίου 2005 νίκησαν 3-0 σετ και προκριθηκαν στη Β΄φάση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ