1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2015 22:48

Ο Πανναξιακός για ένα ακόμα... άλμα

Εν μέσω αναταράξεων που προξένησε η αποχώρηση του Ζόραν Κόβαζιτς, ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση την ιστορία του. Ταξιδεύει για να παίξει με τη γαλλική Λε Κανέ στις 21.00 της Τετάρτης για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ.


Η ομάδα προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα επί του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και από την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη στον πρώτο αγώνα. Το 3-0 του δίνει το πλεονέκτημα της ήττας με 3-2, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 ο αγώνας θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά, ενώ θυμίζουμε πως δεν ακολούθησε η Γιώτα Διώτη λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Βεβαίως το πρόβλημα υπάρχει στον πάγκο καθώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Κόβαζιτς και η αρχηγός Σία Τοτσίδου θα αναλάβει τα… τάιμ άουτ.

Αν ο Πανναξιακός πάρει την προκριση για τα προημιτελικά, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ρωσική Ουραλότσκα, μια ομάδα μεγαθήριο και απολυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 06:30 posted by ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

    Καλό είναι να αποφασίσουν 'αποχώρησε " η " τον διώξανε" . Δεν είναι κακό να πουν την αλήθεια διαφορετικά ο καθένας πιστεύει οτι να είναι και αυτό κάνει κακό κυρίως στην ομάδα και τ πηνροσπάθεια των αθλητριών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ