1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-12-2014 21:51

Τα «γαλλικά» αγάπης του Ντιάτσκοφ και το «ευχαριστώ» στην οικογένεια

Ο εναγκαλισμός και τα ...γαλλικά αγάπης του Ντιάτσκοφ στον Ανδρεόπουλο ήταν το ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το τέλος του ντέρμπι των αιωνίων. Ο Αντρέι Ντιάτσκοφ, ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν θα μπορούσε να μη τον συγχαρεί. Ο Ντιάτσκοφ δήλωσε:
«Του είπα κάποιες κακές λέξεις που μου έμαθε ο ίδιος πέρσι» είπε γελώντας ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.  «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τη σύζυγο μου για τη μεγάλη συμπαράσταση. Ευχαριστώ επίσης του συμπαίκτες μου που με βοηθούν στην υποδοχή ώστε να μπορώ να αποδίδω στην επίθεση. Κρατήσαμε το αήττητο και πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα αλλά με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Καλώ τους φίλους του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξουν στον Β΄ γύρο γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και το αξίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας» .

2 σχόλια

  • Comment Link volley green Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 14:22 posted by volley green

    Κλάψτε,παρακαλέστε δώστε καί κανένα χαρτζιλίκι εν ανάγκη μήπως έρθουν καί σάς δούνε.

  • Comment Link Εκκλησια7 Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 02:03 posted by Εκκλησια7

    Δεν ειπε:Σας παρακαλουμε ρε παιδια ελατε γηπεδο βαρεθηκαμε να παιζουμε μπροστα στις κοπελες μας και στους συγγενεις μας.
    Τρεις και ο κουκος.
    Πως το χε πει περυσι ο Κονσταντινοφ?Αν δεν παιζαμε σε εκκλησια θα ηταν καλο παιχνιδι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ