1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2014 17:35

Νίκη κορυφής για τον Αίαντα 3 - 1 την Ελπίδα ( photos)‏

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/ELPIS-ABELOKHPWN/2014-15/elpida-aias folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/ELPIS-ABELOKHPWN/2014-15/elpida-aias/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίνη. Γιώργος Γκολέμας
Για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών του τρίτου ομίλου της δέκατης αγωνιστικής, ο Αίαντας Ευόσμου συνεχίζοντας αήττητος την σταθερή πορεία του νίκησε και την Ελπίδα Αμπελοκήπων καθώς την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της, στο κατάμεστο γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» με σκορ 3 – 1 (25-22, 25-18, 21-25 και 25-13). Οι θεατές αποζημιώθηκαν καθώς παρακολούθησαν το καλύτερο παιγνίδι της σεζόν. 



Οι παίκτριες της Μαρίας Γαβαλά ξεκίνησαν πιο αποφασιστικές με αυτοπεποίθηση και πείσμα. Μία πλήρης και ψηλή ομάδα με σωστή άμυνα, καλή υποδοχή, άριστο μπλοκ, πίεση στο σέρβις και με ψυχραιμία στους κρίσιμους πόντους. Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έδωσαν το δικαίωμα στην μαχητική ομάδα των Αμπελοκήπων να κάνει την ανάλογη ανάπτυξη στο παιγνίδι της. Είχε βάθος πάγκου που έδινε λύσεις όταν χρειαζόταν και έτσι νίκησαν δίκαια στο ντέρμπυ της κορυφής. Ήταν καλύτερες σε όλους τους τομείς και κατάλληλα προετοιμασμένες αντιμετώπισαν το όπλο της γηπεδούχου που είναι το σερβίς. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Χρυσομαλλίδη, μόνο το τρίτο σετ με αλλαγές από την ομάδα των Νεανίδων κατόρθωσε να το κερδίσει χωρίς όμως να έχει την ανάλογη συνέχεια. Όλες οι νικήτριες έπαιξαν καλά αλλά ξεχώρισε η έμπειρη Εύη Κυριακίδου που στην μπροστινή ζώνη ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί, αν και έκανε μερικά λάθη σε εύκολα πλασέ.

Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική στις 10 Ιανουαρίου 2015 θα ξεκαθαρίσει κατά το ήμισυ το τοπίο για ποια ομάδα που θα εισέλθει στα σαλόνια της Α1 Γυναικών. Ο Αίας είναι πρώτος και αήττητος με 29 βαθμούς, ο Άρης δεύτερος με 26 βαθμούς, τρίτη η Ελπίδα με 25 και τέταρτη η Σταυρούπολη με 21 βαθμούς. Αν νικήσει στον Εύοσμο τον Άρη τότε τα κορίτσια της Μαρίας Γαβαλά θα έχουν φύγει έξι βαθμούς από τον Άρη και δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση. Ακόμη και η Ελπίδα δίνει δύσκολο αγώνα με τον Ναύαρχο Βότση ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο με τρείς συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Toν αγώνα μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Φλώρος, ο πρόεδρος του τμήματος του Volley της ομάδας γυναικών του Άρη Γιάννης Ρεντζεπέρης, πλήθος προπονητών, η Όλγα Στράντζαλη και η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου οι οποίες επέστρεψαν με άδεια για τις εορτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά το τέλος του αγώνα οι πανηγυρισμοί συνεχίσθηκαν με τα γενέθλια της Ολυμπίας Δήμηκα με μία όμορφη τούρτα, στην οποία ευχόμαστε Χρόνια Πολλά.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 18-25, 25-21, 13-25)
ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Ιακωβίδου, Μπολέτου Μ., Μπολέτου Κ., Παπάζογλου, Καλαντάτζε/ Σουπιώνη-λ, Νώτη, Βουγιουκλίδου, Καραμούτσα, Κουντουρά, Ντοροπούλου.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαβαλά): Δημηκά, Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Καλανταρίδου, Κούση, Γλυκίδου/ Ακριτίδου-λ, Ξενιτιάδου, Μπαχαράκη, Τοσουνίδου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ