1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-12-2014 15:13

Τρίποντο για τον Ερμή με κακή εμφάνιση από 'Αρτα Volley

Τη νίκη με 3-0 πήρε ο Ερμής Ηγουμενίτσας, ο οποίος πέρασε από την Άρτα Volley με 3-0.
Η 4άδα γίνεται πλέον δύσκολος στόχος για την ομάδα της Άρτας, αφού πρέπει να κάνει την υπέρβαση στον δεύτερο γύρο, αξιοποιώντας 100% την έδρα.

Ο Ερμής με όπλο το μπλοκ και με ελάχιστα λάθη πήρε μία πολύτιμη νίκη εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τα πολλά χαμένα σέρβις της Άρτα Volley, αλλά και την κακή επιθετική μέρα των περισσότερων παικτριών, που συναγωνιζόταν η μία με την άλλη πια θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο 3ο σετ, όταν και προηγήθηκε η ομάδα της Άρτας 17-20 και με δύο συνεχόμενα χαμένα σέρβις και τρεις επιθέσεις στο φιλέ δωρίσαν το σετ στον αντίπαλο.

Ο προπονητής της Άρτας Volley, Γιάννης Σταμούλης, δήλωσε: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να αρχίσει ο 2ος γύρος γιατί πλέον είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και να πετύχουμε μεγάλες νίκες αξιοποιώντας στο έπακρο την έδρα μας για να προκριθούμε στην 4άδα. Σήμερα πραγματοποιήσαμε τραγική εμφάνιση, καμιά αθλήτρια δεν έπαιξε ούτε στο μισό από αυτό που μπορεί και φυσιολογικά χάσαμε από τον Ερμή, που χωρίς να κάνει σούπερ εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πήρε την νίκη. Παρά την απογοήτευσή μας θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας και με την ευκαιρία των εορτών να δώσω τις ευχές μου σε όλους για Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-19, 25-22)

Περισσότερα από την κατηγορία: « Ζητά απαντήσεις η Άρτα Ευχές από την Άρτα »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ