1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-12-2014 13:42

Αρσενιάδης:«Ο Γιοβάνοβιτς μας έδωσε αυτό που θέλαμε»

Χαρούμενος από την τεράστια ανατροπή που πέτυχε η ομάδα του, ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης έδωσε τα εύσημα στον Γιοβάνοβιτς. 
Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε: «Ο Γιοβάνοβιτς μας βοήθησε και μας έδωσε μεγάλη ώθηση με τα σέρβις του. Βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα σε αυτό το κομμάτι. Αποδείχτηκε ο άνθρωπος που μας έδωσε αυτό που θέλαμε στην ψυχολογία. Μετά στο 5ο σετ ήταν σίγουρο ότι θα παίξουμε καλά. Αν και στο τέλος φοβηθήκαμε μη το γυρίσουν. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με μεγάλο ταξίδι, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ζόραν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να νικήσουμε κάτι που δεν καταφέρναμε στο παρελθόν. Παίξαμε καλά και με ομαδικό πνεύμα. Τα επόμενα παιχνίδια είναι δυνατά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ