1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2014 13:39

«Ηλεκτροσόκ» στη Λαμία με αποχώρηση Μέλκα

Παραμονές Χριστουγέννων του 2013 από τον πάγκο του Γ.Σ.Λαμία αποχώρησε ο Γιώργος Γιάτσης και ανέλαβε ο Κώστας Δεληκώστας. Ακριβώς ένα χρόνο μετά αποχωρεί και ο Γιάννης Μέλκας. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα η διοίκηση του Γ.Σ.Λαμία που έτσι κι αλλιώς δια μέσω του προέδρου Χρήστου Καρβούνη είχε δηλώσει πως «η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ».
Μετά από 9 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Λαμία βρίσκεται σε κακή κατάσταση αλλά οι «ρουμελιώτες» και στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως μπορούν να ανατρέπουν δύσκολες καταστάσεις. Αυτό που έχει στεναχωρέσει περισσότερο τον Καρβούνη δεν είναι τόσο η πορεία της ομάδας, όσο ότι το «Χαλκιοπούλειο» στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ήταν άδειο και πλέον έχει μείνει μόνος να παλεύει με τα κύματα. Η ανακοίνωση του Γ.Σ.Λαμία: «O Γ.Σ.Λαμία ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Μέλκα με τη διαδικασία της κοινής συναίνεσης.
Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον κ.Μέλκα γιά την άψογη συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ