1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2014 23:37

Κλαρούδας: «Κοιτάμε την επόμενη μέρα και το πως θα πορευτούμε»

Στην έλλειψη προπονήσεων στάθηκε ο Γιώργος Κλαρούδας, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.
«Τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους αλλά μας στοίχισε το ό,τι λόγω των τελευταίων γεγονότων δεν είχαν προπονήσεις στα πόδια τους. Στις κρίσιμες στιγμές, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε εύκολα λάθη. Η αλήθεια είναι ότι οι λεπτομέρειες ήταν εις βάρος μας. Ήμασταν μπροστά στο σκορ και στα δυο σετ αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Τώρα κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Να δούμε πως θα πορευτούμε».

Ο πασαδόρος της ΑΕΚ Ίνοσλαβ Κρίνιτς δήλωσε: «Είμαι απογοητευμένος. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να κλείσουμε τα σετ».

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς που αγωνίστηκε κεντρικός για την ΑΕΚ είπε: «Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Ίσως ήταν θέμα συγκέντρωσης, ίσως αγωνιστικής ετοιμότητας. Στο 14-20 νομίζω ότι οι αλλαγές που έκανε η ΜΕΝΤ μας έβγαλε από το ρυθμό μας. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ