1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-12-2014 00:37

Ανδριανός: «Είμαι αισιόδοξος για τον ελληνικό αθλητισμό»

Στην εκδήλωση που έγινε στο Γκάζι για τα έπαθλα Novasports, έδωσε το παρών o υφυπουργός Αθητισμού Γιάννης Ανδριανός που κάλεσε τους ανθρώπους του βόλεϊ να συμμετέχουν στην διαβούλευση για το νέο αθλητικό νόμο. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Στουραϊτης οι οποίοι στάθηκαν στη συνεπή και μακρόχρονη στήριξη και προβολή των δύο αθλημάτων από την Forthnet, μέσα από το συγκεκριμένο θεσμό.


«Ο ελληνικός αθλητισμός παρά την περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, πολλές φορές μας κάνει υπερήφανους. Το βόλεϊ και το πόλο συνεχίζουν να έχουν τον δυναμικό τους χαρακτήρα και συνεχίζουν να προσφέρουν συγκινήσεις και χαρές. Η πολιτεία στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και με τα λίγα οικονομικά που διαθέτει μέσα στην κρίση, αλλά και με θεσμικές αλλαγές που θα γίνουν με το νέο αθλητικό νόμο, που βρίσκεται σε διαβούλευση. Θέλω να συμβάλλετε σε αυτή τη διαδικασία με προτάσεις, για να βελτιώσουμε ότι μπορούμε. Μας ενώνει η ανάπτυξη αθλητισμού. Είμαι αισιόδοξος για τον ελληνικό αθλητισμό γιατί έχουμε σπουδαίους αθλητές και ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και τον βάζουν πάνω απ' όλα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ