1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-11-2014 18:50

Ζήσης: «Κορίτσια με προσόντα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο περιθώριο της προπόνησης του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Πολύκαρπου Ζήση. Ο κ. Ζήσης δήλωσε:


«Δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα για την ομάδα. Έχω δει ορισμένα σετ σε αγώνες. Υπάρχει οπωσδήποτε από την αρχή κάποια πίεση, για αποτελέσματα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Να βελτιώσουμε όπως μπορούμε τα στοιχεία της ομάδας εκείνα, που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε κάποιο βαθμό ή βαθμούς στη συνέχεια.

Ήρθε ξαφνικά αυτή η πρόταση για συνεργασία από τη διοίκηση του Φιλαθλητικού Πρέβεζας. Απείχα από τους πάγκους ομάδων για περίπου 3 χρόνια. Πριν από 4-5 χρόνια είχα και πάλι τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Πρέβεζας. Τότε υπήρχαν δύο σύλλογοι. Μερικές κοπέλες υπήρχαν και τότε. Τώρα βλέπω νέα πρόσωπα. Από όσο έχω παρακολουθήσει την ομάδα, έχουμε κάποια κορίτσια με προσόντα που έχουν παίξει βόλεϊ και για αρκετό καιρό. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε, τα προσόντα αυτά που έχουν οι κοπέλες και από ότι με έχει ενημερώσει και η διοίκηση στις προπονήσεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι παρούσες και συνεπείς στις προπονήσεις οι κοπέλες. Αυτό είναι πολύ θετικό για έναν προπονητή, για να δουλέψει όπως θέλει και όπως πρέπει».
Διαβάστηκε 1627 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ