1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2014 14:28

Πλάνο σωτηρίας Κατσαδήμα χωρίς Μακρή, Καμαρίκο με τη στήριξη της ΠΑΕ AEK

Οι αλλαγές στο τμήμα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ ξεκίνησαν σε διοικητικό επίπεδο με τον Γιώργο Κατσαδήμα να λαμβάνει πρωτοβουλίες ανασύνταξης της ομάδας. Ο Κατσαδήμας έχοντας τη στήριξη της διοίκησης της ΠΑΕ που στη παρούσα φάση στηρίζει απόλυτα το τμήμα ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ στη Γλυφάδα και μίλησε στους παίκτες και στον Χόρχε Ελγκέτα.

Είπε πως ο Μάνος Μακρής έχει παραιτηθεί από υπεύθυνος του τμήματος, ενώ για τον Ζαχαρία Καμαρίκο είπε πως δεν θα είναι έφορος της ομάδας. Τόνισε πως στο εξής ο ίδιος μαζί με την Ματίνα Ευγενίου και έναν ακόμα παράγοντα που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί θα αναλάβουν να "τρέξουν" το τμήμα.

Τόνισε πως εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το τελικό "μπάτζετ" αλλά και τα αποτελέσματα των προσπαθειών για χορηγούς, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει βοήθεια από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Όπως είπε ο Κατσαδήμας μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις της διοίκησης και τόνισε στους παίκτες πως όσοι το επιθυμούν είναι ελεύθεροι να φύγουν και μπορούν να βρουν ομάδα, ενώ όσοι μείνουν θα μείνουν με τα νέα οικονομικά δεδομένα αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνουν περικοπές.

Ο Κατσαδήμας πρόσφερε στήριξη στον Χόρχε Ελγκέτα, ενώ ήταν καθησυχαστικός σχετικά με τις μέχρι τώρα οφειλές προς τους παίκτες λέγοντας πως ακόμα και όσοι επιλέξουν να φύγουν θα εξοφληθούν. Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του Κατσαδήμα πως "γνωρίζουμε τι έχει γίνει στην ομάδα και αναγνωρίζουμε πως οι συνθήκες δεν είναι καλές" ζητώντας από τους αθλητές να κάνουν υπομονή λίγες ημέρες ακόμα.

Επί του παρόντος τακτοποιήθηκε και το πρόβλημα με τη διαμονή των Παγιάν, Πέτρογλου, Δημητρούδη, Ραντούνοβιτς σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης και οι τέσσερις αθλητές που μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο ειδοποιήθηκαν να αδειάσουν τα δωμάτια μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ