1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2013 13:00

Καταγγελία σοκ της Ροτσίδου και αναχώρηση του Πρωτοψάλτη που ξέσπασε: «Σώστε με από τον εφιάλτη...»

Του: Κώστα Ασημακόπουλου:
Το απόλυτο δράμα και την εξαθλίωση των βολεϊμπολιστών του Παναθηναϊκού αποκαλύπτει το ξέσπασμα της Αλεξίας Ροτσίδου, μητέρας του 18χρονου Θανάση Πρωτοψάλτη ο οποίος αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του τριφυλλιού αλλά και στην Εθνική Εφήβων.

Η κύπρια  που κατέκτησε έξι πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό και τίμησε εκατοντάδες φορές την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας μαζί με τη κορυφαία ομάδα των Μήτση, Κωστοπούλου, Καρακώστα αποκάλυψε στο «Goal Νews» τις συνθήκες μεσαίωνα που ζουν οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού σαν να πρόκειται για παράνομους μετανάστες. Αφορμή για την έκρηξη της Ροτσίδου που διαμένει στη Λεμεσό ήταν το τηλεφώνημα που έλαβε χθες το απόγευμα από τον υιό της στην Αθήνα. «Βγάλτε μου ένα εισιτήριο να γυρίσω πίσω... Δεν αντέχω άλλο. Σώστε με από τον εφιάλτη...», της είπε με τρεμάμενη φωνή ο υιός της ο οποίος μένει στο ίδιο σπίτι με τον Γιάννη Μαδούρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, θέρμανση και φαγητό, ενώ τις τελευταίες ημέρες πηγαίνουν από τους Αμπελόκηπους στη Γλυφάδα με τα πόδια για να κάνουν προπόνηση!

«Πεταμένα σαν λαθρομετανάστες...»

«Εδώ και ένα χρόνο κάθε μέρα του έλεγα να κάνει υπομονή, να δοκιμάσει τις αντοχές του για να ζήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν ήταν άλλο από το να παίξει βόλεϊ στον Παναθηναϊκό. Όλοι τον ενθαρρύναμε, άφησε δύο υποτροφίες για τις ΗΠΑ για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι όπως έκανα εγώ και ο μπαμπάς του Σπύρος. Ηθελε να μας κάνει υπερήφανους και το κατάφερε, αλλά πλέον δε μιλάμε για αθλητισμό. Δεν μιξοκλαίω κύριοι. Στην οικογένεια μας έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε τίτλους στα γήπεδα και στη ζωή. Δε μιλάω εκ μέρους του Θανάση αλλά εκ μέρους όλων των μικρών παιδιών που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Κάνω έκκληση πριν έρθουν τα χειρότερα. Τα παιδιά είναι πεταμένα σαν λαθρομετανάστες...», μας είπε με τρεμάμενη φωνή η Ροτσίδου. Τα λόγια της προκαλούν σοκ :

«Στάση Μοναστηράκι για φαγητό»

«Μη νομίζεται πως κι εγώ τα ήξερα όλα. Τώρα που... έσπασαν μου τα είπαν και αισθάνονται ντροπή λες και έκαναν κάποιο έγκλημα. Εδώ και μήνες ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, την απόλυτη εξαθλίωση. Εδώ και μέρες τους είχε κοπεί το ρεύμα στο σπίτι. Μονάδες στο τηλέφωνο δεν έχουν να καλέσουν ούτε για βοήθεια. Το βράδυ δεν κοιμούνται από το κρύο. Στην πολυκατοικία όλοι τους κυνηγάνε επειδή όλα είναι απλήρωτα. Τρώνε μόνο ψωμί και σκέτα μακαρόνια. Κάνουν προπονήσεις στη Γλυφάδα. Κανείς δε σκέφτηκε ούτε τη μετακίνηση τους και τη σίτιση τους. Αυτές τις μέρες που υπάρχουν απεργίες των ΜΜΜ πηγαίνουν με τα πόδια στη Γλυφάδα με ενδιάμεση στάση στο Μοναστηράκι όπου τρώνε στο εστιατόριο του κύριου Σταθοκωστόπουλου».

Πηγή: Goal News

«Με τα πόδια Γλυφάδα - Αμπελόκηπους»

«Σήμερα (σ.σ.χθες) μετά τη προπόνηση έφυγαν με τα πόδια από τη Γλυφάδα για τους Αμπελοκήπους και τους έπιασε και η βροχή. Στο δρόμο δεν άντεξαν... Ο Μαδούρας έπαθε υποθερμία και ο Θανάσης έσπασε... Τους βοήθησαν κάποιοι περαστικοί για να μην καταρρεύσουν από την αδυναμία. Τότε με πήρε κλαίγοντας και μου ζήτησε να του βγάλω ένα εισιτήριο να γυρίσει πίσω σήμερα...».

«Που πήγαν οι άνθρωποι;»

Και η Ροτσίδου συνεχίζει: «Ρωτάω σαν μάνα και όχι ως αθλήτρια που μάτωσα για τον Παναθηναϊκό: Υπάρχει κάποιος να προστατέψει τα 18χρονα παιδιά που είναι το μέλλον μας; Τι ντροπή είναι αυτή; Που είναι ο κύριος Μακρόπουλος; Πως επιτρέπει αυτή τη ντροπή πρώτα απ΄ όλα σαν άνθρωπος και πατέρας και μετά σαν Παναθηναϊκός; Ξέρω πως ο Μακρόπουλος είναι ο μόνος που νοιάζεται αλλά όπως κι εγώ ίσως να μην τα ξέρει. Που είναι ο κύριος Ακριτίδης; Που πήγαν οι παναθηναϊκοί; Που πήγαν οι άνθρωποι στην Ελλάδα;».

8 σχόλια

  • Comment Link Πέτρος Αγιοσανίδης Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 20:06 posted by Πέτρος Αγιοσανίδης

    O πραγματικός αθλητισμός δεν είναι ο πρωταθλητισμός της ντόπας, της κονόμας και του βολέματος στο δημόσιο.

    Η Ελλάδα είναι υπο κατοχή.
    ΟΛΟΙ στους δρόμους, υποστήριξη στου απεργούς και στους πεινασμένους.

  • Comment Link ARIS. Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 16:48 posted by ARIS.

    Αυτά τα οποία βγαίνουν στη φόρα είναι τραγικά. Το άσχημο είναι ότι άμα δεν υπάρξει επαναπροσδιορισμός προτεραιοτήτων το πράγμα θα σκάσει ξαφνικά και θα πάρει μπάλα και όλα τα ερασιτεχικά τμήματα των συλλόγων. Δεν μπορώ εγώ να κάνω υποδείξεις στο που θέλει ο κάθε επενδυτής να διαθέσει τα χρήματά του αλλά 1% να έκοβαν από τα Συμβόλαια των επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών & Μπασκετ θα μπορούσαν άνετα να συντηρήσουν αξιοπρεπώς τα υπόλοιπα τμήματα συν τα τμηματα υποδομών. Σίγουρα κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την γενικότερη απαξίωση αλλά δεν φταίνε σε τίποτα οι αθλητές που είναι το μέλλον του αθλήματος (Να θυμίσω ότι Εφηβοι και Νεάνιδες στον τελικο της Ένωσης τους).... Κάτι τέτοια φαινόμενα δεν θα έπρεπε να προβληματίσουν και τους λεγόμενους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου??? Γιατί δεν πιέζουν να δωθεί μία λύση ....??? Δεν τους νοιάζει ή η αγωνιστικότητά τους εξαντλήτε στο να ζητάνε πίσω το Σισέ τον Ομπράντοβιτς και να τους αφήνουν δωρεάν στην είσοδο????

  • Comment Link ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 11:02 posted by ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    Όλα αυτά μοιάζουν σαν ένα κακόγουστο όνειρο... αν είναι πραγματικά, έστω και τα μισά αλήθεια, τότε ντρέπομαι σαν άνθρωπος για τη κατάντια της κοινωνίας μας πρώτα από όλα και μετά για την κατάντια και διάλυση του αθλήματος μας... Κρίμα. Κρίμα τα όνειρα των νέων ανθρώπων να μετατρέπονται σε εφιάλτες ! Ντροπή και αίσχος σε όσους το επιτρέπουν

  • Comment Link ΑΛΕΞΙΑ ΡΟΤΣΙΔΟΥ Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 10:27 posted by ΑΛΕΞΙΑ ΡΟΤΣΙΔΟΥ

    ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΨΩΜΙ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ!
    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΗ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΘΟΚΟΣΤΩΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ

  • Comment Link ΑW32 Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 10:03 posted by ΑW32

    Τι λες ρε παιδί μου;
    Δηλ. δεν χρωστάει μόνο ο τρισκατάρατος Ηρακλής ;;;
    Γιατί όλοι οι άλλοι παίρνουν πιστοποιητικό με το "καλημέρα"!...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ