1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2014 18:15

Η ΜΕΝΤ φιλικό 3-0 με τον Άρη που είχε βασικό τον Ντόκερτι

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης η ΜΕΝΤ και ο Άρης. Η ομάδα της Τούμπας που προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο αγωνίστηκε με βασικό λίμπερο τον Αντωνιάδη και επικράτησε με 3-0 σετ. Ο Άρης προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα και αγωνίστηκε στη βασική εξάδα και ο Αμερικανός Ντόκερτι.


Τα σετ: 3-0 (36-34, 25-21, 25-22)

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Πάρις, Σακόγλου, Γκόρτσανιουκ, Χατζηηλιάδης, Σφενδυλάκης, Μπίσετ / Αντωνιάδης (λ), Χρυσάφης, Αντιφάκος, Παπαϊάακώβου.
ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Κυριακίδης, Χαριτωνίδης, Νικηφορίδης, Ντόκερτι, Μπέλλος, Στίγγας, / Μπαμπαλιούτας (λ), Μαυροβουνιώτης 8, Πιπέργιας, Χατζηπαραδείσης.

Η αποστολή της ΜΕΝΤ θα ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Σύρο απόψε οδικώς από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και το πρωί θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά για Ερμούπολη. Την αποστολή για την Ερμούπολη δεν θα ακολουθήσει ο Γιώργος Κνάπεκ και βασικό λίμπερο θα είναι ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ