1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-10-2014 23:22

Time out στην καριέρα του Ματ Άντερσον

Προσωρινό διάλειμμα από την καριέρα του θα κάνει ο  Αμερικανός ακραίος της Ζενίτ Καζάν, Μάτ Άντερσον. Ο 27χρονος διεθνής αποφάσισε να σταματήσει λόγω... κατάθλιψης. 
Ο ίδιος είπε στην επιστολή του: « Πρώτα απ' όλα θέλω να πω πως δεν υπάρχει κάποια αντιπαλότητα μεταξύ εμού και των συμπαικτών, του προπονητή ή κάποιου μέλους της ομάδας. Στην Καζάν όλα βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο. Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα στην καριέρα μου, γιατί είμαι κουρασμένος από το βόλεϊ. Από όταν ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά, δεν είχα ποτέ ελεύθερο χρόνο για την οικογένεια μου. Με αγχώνει πολύ. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω την κατάθλιψη μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Νομίζω ότι αυτό το διάλειμμα θα με κάνει να ανακτήσω το πάθος και την αγάπη για το βόλεϊ. Ευχαριστώ όλους τους φίλους της ομάδας μου για την υποστήριξη και την αγάπη. Ελπίζω να καταλάβουν την απόφαση μου». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ